Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
HUSMAN FEST

26. 8. 2022, Praha - Underdogs'

PÁTEK 26. SRPNA 2022 V 19:00  

První zastávka "European Deliverance" tour, která končí na kodaňském Killtown Death Festu! Odpornej a temnej death metal! Dvě kapely, tvořené stejnými členy promění Underdogs' v bezbožný místo, plné beznaděje a chorobných melodií. Obě kapely neúnavně tyranizují boha už víc než dekádu a vypadá to, že s tím jen tak nehodlají přestat, sláva Mcenteemu! Na tour jim bude sekundovat česká Sněť, která terorizuje úplně každýho v Čechách.

Father Befouled (us)
https://www.facebook.com/FatherBefouled
https://fatherbefouled.bandcamp.com/
Father Befouled vznikli v roce 2006 a hrají bezbožný a pustý death metal. Poté, co několik demo skladeb na internetu vzbudilo zájem, vyšlo v roce 2008 EP "Profano ad Regnum" a kapela začala hrát regionální koncerty v USA. Rychle následovalo plnohodnotné album "Obscurus Nex Cultus" a po dalších koncertech a několika split vydáních podepsala kapela smlouvu s Relapse Records, kde v roce 2010 vyšlo album "Morbid Destitution of Covenant". Kapela se na pár let odmlčela, než v roce 2012 zahrála na zahajovacím festivalu Martyrdoom v New Yorku, což se shodovalo s vydáním jejich třetího plnohodnotného alba "Revulsion of Seraphic Grace" u Dark Descent Records. V roce 2015 vyšlo album "Enthroning Desolation" - kompilace demosnímků, splitů, živých a raritních skladeb - a krátké turné po východním pobřeží. V roce 2017 byla kapela headlinerem festivalu Blood of the Wolf v Lexingtonu v Kentucky a také vystoupila na Maryland Deathfestu u příležitosti vydání čtvrtého alba "Desolate Gods". V květnu 2019 kapela vyrazila na své první evropské turné, vydala EP "Holy Rotten Blood" a zakončila ho vystoupením na nizozemském Deathfestu.
V roce 2022 vyjde jejich páté album "Crowned in Veneficum", devítipísňový chvalozpěv na jedovaté vytržení death metalu a nesvaté rouhání. V roce 2022 se chystá evropské turné se zastávkou na již dvakrát odloženém Killtown Deathfestu v dánské Kodani.

Encoffination (us)
https://www.facebook.com/templeofencoffinment
https://selfmadegod.bandcamp.com/album/iii-hear-me-o-death
Encoffination vznikli v roce 2009, aby se pustili do nejtemnějšího deathového doomu... aby se doslova plazili agonickými akordy a deathovými měchy. Tahle dvoučlenná zeména čistého sonického deathu vydala za posledních 10 let čtyři alba, různé splity, 7", kompilace a MLP. Jejich nejnovější album "We Proclaim Your Death, O' Lord" z roku 2019 představuje kapelu v její nejhlasitější a nejodvázanější podobě - čistý zvukový útok trýznivé deathové agónie. Kapelu založili Justin z kolegů deathmetalistů Father Befouled a Wayne z Decrepitaph a má za sebou úspěšná vystoupení po celém jihovýchodním a východním pobřeží, v roce 2017 se umístila na Blood Of The Wolf a Maryland Deathfest. Po téměř deseti letech společného působení se Wayne v roce 2018 stáhl z koncertních povinností a za bicí usedl Amos Rifkin (Death of Kings, Deceased, Father Befouled).
Po velmi úspěšném, i když krátkém evropském tažení v květnu 2019 s Father Befouled, Krypts a Jupiterian se kapela vrátila domů a do konce roku 2019 odehrála pouze jeden koncert jako support FaithXtractor na jednorázové akci v Atlantě. V pandemické éře se kapela příliš nepředvedla. V roce 2022 vychází splitko s kolegy z death/doomové formace Rotting Kingdom na Selfmadegod Records. "Wretched Enigma of Salvation" jsou dvě nové dlouhé skladby od obou kapel, přičemž ta od Encoffination je studiovým debutem turné bubeníka Amose Rifkina.
Ačkoli se jedná o kapelu, která nejezdí na turné často, vybírá si své živé útoky moudře, aby srovnala publikum a nechala ho chtít víc. Encoffination jsou opět připraveni vylézt ze svých zapáchajících hrobů.

Sněť (cz)
Sněť je pětičlenná kapela z Prahy.
Kapela se zaměřuje na hnusný, punkový, ale i těžký a doomový druh death metalu, který naživo prezentuje s plnou vášní a hlavně energií.

 


Zveřejněno: 01. 03. 2021
Přečteno:
364 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář