Nejbližší koncerty
TELEPATIE VI

14.-15. 10. 2022, Písek - Divadlo Pod Čarou

Devátý ročník tradičního klubového festivalu Thrash Nightmare proběhne v pátek a sobotu 14. - 15. 10. 2022 v Písku v klubu Divadlo Pod Čarou. Old school festival s jedinečnou atmosférou, klubovým prostředím a 12 originálními kapelami z několika států. Pojďte s námi zpátky do 80. let, kdy thrash metal vládl metalovému světu!

KAPELY:

NIFELHEIM / SWE / black, thrash legends
Švédští veteráni konečně na našem festivalu jako sobotní headlineři! Zlá dvojčata a jejich bratři ve zbrani přinesou totální destrukci do našeho města!

TÖRR / CZE / black metal legends – old school set!
Páteční headlineři otevřou starý hrob československého metalu! Speciální old school set se skladbami z legendárních nahrávek „Witchhammer“, Armageddon“ a „Institut klinické smrti“.

BUNKER 66 / IT / thrash, punk, black
Sicilská odpověď na Venom a Motörhead! Špinavý mix black/thrash metalu a punkových vlivů vůbec poprvé v Česku!

EURYNOMOS / GER / old school black,thrash
Čiré zlo a rouhavý metal z Německa. Za mikrofonem je Okkulto, který byl členem legendárních Desaster v letech 1992 – 2001. První koncert po vydání desky „From the Valleys of Hades“! Poprvé v Česku!

BARBARIAN / IT / metal, punk
Čtyři alba, split s Bunker 66 a nová deska na cestě! To je italské trio, které vás zničí nekompromisním starým metalem s punkovým feelingem.

DIABOLIC NIGHT / GER / black speed
Jste připraveni na old school black/speed? Konečně uslyšíme živě songy ze skvělé desky „Beyond the Realm“. Čistý návrat do osmdesátek. Živá show poprvé od roku 2015 a poprvé v Česku!

HEXECUTOR / FR / thrash, heavy, speed
Striktní, ale taky rozmanitá kapela! Skvělé desky těchto Francouzů ukazují, že thrash metal může být zahrán trochu jinak. Tohle je mix thrashe, heavy, black i speed metalu a zaručeně vás uzemní! Poprvé v Česku!

LAHAR / CZE / thrash
20 let na scéně a nová deska konečně na cestě! Speciální set lokálních matadorů bude obsahovat kompletně pouze nové songy. Vysoce energický thrash z Písku!

NUCTEMERON / GER / black, speed
Blackspeedové peklo a uctívání Nifelheim z Německa. Zlý riffy, bezbožný vokály a totální undergroundový útok na vaše palice! Poprvé v Česku!

HELLCRASH / IT / thrash, black
Jejich první album Krvcifix Invertör“ je otevřenou branou do pekla. Inspirace ze starých dobrých Bulldozer, Venom, Motörhead nebo Slayer. Poprvé v Česku!

BLACK HOSTS / POL / thrash, speed
Mladá krev z polské strany Slezka! Agresivní thrash metal a rychlé songy z jejich zabijáckých nahrávek „Times of Eternal Torture“ a „Onward into the Abyss“. Poprvé v Česku!

PAXTILENCE / GER / thrash 
Mladá krev z Bavorska! Klasický thrash metal s vlivy americké „Bay Area“ scény. Paxtilence přivezou songy z nového alba! Poprvé v Česku!

VSTUPENKY (OMEZENÁ KAPACITA)

INFO

NOVINKY

Pořadatel: Thrash Nightmare Promotion
 


Zveřejněno: 08. 09. 2021
Přečteno:
1653 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

02. 09. 2022 21:47 napsal/a Peťan
VYPRODÁNO!
Festival je vyprodán! Děkujeme!