ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

12.3. 2022, Písek - Divadlo Pod Čarou

Druhý ročník Heavy Metal Thunder festivalu je stále na programu, a to v sobotu 12.3.2022 v píseckém Divadle Pod Čarou.

Okolnosti nás bohužel donutily udělat z dvoudenní akce pouze jednodenní, ale i tak na vás čeká 8 kapel! Pandemická situace je stále nepřehledná a definitivní rozhodnutí o konání festivalu padne v polovině února. Buďte připraveni, protože my se snažíme akci udělat a vidět vás zase všechny! Prodej vstupenek proto spustíme až bezprostředně před akcí.

Již zakoupené vstupenky z roku 2019 zůstávají v platnosti. Bohužel, tehdejší cena vstupenek 350 CZK byla stanovena jen pro 5 kapel a mezitím vzrostly náklady na pořádání festivalu a další 3 kapely. Bude proto nutnost doplatit menší částku u vstupu. Věříme, že tuto situaci chápete. V případě zrušení akce nebo nesouhlasu s doplatkem bude vstupné navráceno. Prosíme proto, sledujte bedlivě následující:

Kapely:

ATLANTEAN KODEX / Německo / epic heavy metal
Dbejte na... Poklekněte před... Skloňte hlavu... Atlantean Kodex! Sdílej šílenství, zuřivost a moc! Epičtí heavy/doom metaloví mistři z Bavorska poprvé v Česku. Víc slov není třeba...

STALLION / Německo / heavy speed metal
Jedna z prvních kapel nové vlny v Německu. Skvělé živé koncerty, totální euforie a nekonečný headbanging. Těšte se na songy z poslední desky "Slaves of Time" a starších hitů jako "Canadian Steele" nebo "Rise and Ride".

BLIZZEN / Německo / heavy metal
Klasický heavy metal z Německa. Pouze pár koncertů za rok, pokaždé skvělé! Poslední album "World in Chains" vyšlo uprostřed pandemie, je čas si ho poslechnout živě!

SCREAMER / Švédsko / heavy metal
Pokračovatelé slavné švédské heavymetalové školy. Čtyři skvělé desky a pevné místo v line-upech známých festivalů v Evropě, USA nebo v Japonsku. 

LYNX / Německo / heavy rock
Nové jméno na heavymetalové scéně a excelentní debutní album "Watcher of Skies", které vyšlo u No Remorse Records. Sestava kapely se členy Blizzen slibuje originální koncert!

SHADOW WARRIOR / Polsko / heavy metal 
Máme rádi polské kapely v našich line-upech!  Tento tradiční heavy metal s ženským vokálem je jednou z nejlepších kapel, která v Polsku momentálně je!

DEFENDER / Německo / heavy metal
Další mladá kapela z bohaté německé scény. Čtveřice hraje melodický heavy metal s odkazy na kapely jako Enforcer nebo Skull Fist. 

FIRMAMENT / Německo / heavy hard rock
Nové jméno na heavymetalové scéně. Mladá kapela z Lipska, ve které najdete ex-členy kapely Tension, hraje energický hard´n´heavy. Mix klasiky let sedmdesátých a osmdesátých. Premiérový koncert!

Pořadatel: Thrash Nightmare Promotion


Zveřejněno: 06. 01. 2021
Přečteno:
2144 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

15. 02. 2022 19:30 napsal/a Peťan
VYPRODÁNO
Definitivně vyprodáno.