Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
HUSMAN FEST

19. 9. 2020, Tábor - Housův mlýn

Žižka proběhne 19. 9. 2020 na Housově mlýně!
Vstupné: 349 Kč, předprodej 299 Kč
Na místě již tradičně zajištěn velký výběr CD, MC, LP, triček a dalšího UG materiálu!
Bandzone událost
Facebook událost


Kapely:

Fall of Serenity (DE)

Agresivita, nenávist, násilí… Jinak nelze popsat brutalitu Fall of Serenity, hudebně je můžeme zařadit do kategorie švédského death metalu, který si nebere kompromisy. O kapele můžeme říct, že jsou na scéně poměrně dlouho, i když s pár přestávkama. Nedávno se však vrátili na pódia, aby zase ukázali svou sílu v plné palbě!

 

F.O.B.

Tento rok je pro F.O.B. vyjímečným, víte proč? Protože tihle matadoři to táhnou na scéně již 25 let a letos to společně oslavíme! Dle zjištěných informací aktivně pracují na novém albu, které bude snad brzo hotové a na Žižkovi by měli zahrát materiál z připravované desky! Avšak můžeme zaručit, že fláku Frozen se dočkáte a možná v doprovodu speciálního hosta! Vlastně určitě zahrají více starých fláků, tak doražte slavit a pařit! 

 

Mater Monstifera

Tak máme pro vás další kapelu pro letošního Žižku! Staré jádro Žižky je určitě zná a je to Mater Monstifera! Kapela, která u nás hraje už od nepaměti a vždycky je rádi vidíme, navíc letos slaví na scéně 20 let! Určitě zahrají staré osvědčené fláky jako Beletseri, tak i z nového alba Ve vězení bizarních bohů. Pro ty, kteří neznají, jedná se o vynikající melodický black z Českých Budějovic, doporučujeme poslechnout na následujícím odkazu!

 

Murder Inc. 

Murder Inc. – mladá thrash metalová kapela z Berouna hlásící se ke klasikám nesmrtelného THRASH METALU. Po nucených personálních změnách se sestava ustálila na line-upu Petr – kytara/zpěv, Lukáš – kytara, Fanda – bicí, Vendy – basa. První gig proběhl v květnu 2013 a od té doby kapela stihla odehrát v Čechách a na Slovensku více jak 200 koncertů. Na kontě má jedno split demo s kapelou Valury, EP „Je čas zemřít“, EP “Povolení Zabíjet“ (která již vyšlo pod křídly tuzemského labelu Support Underground), první dlouhohrající fošnu “Umlčen Navěky”, vydanou také na vinylu a čerstvou novinku  – split CD s pražskou spřátelenou kapelou KAAR.

 

Poppy Seed Grinder

Další skoro stálice na Žižkáči, tentokrát ovšem budou mít Poppy Seed Grinder nového
zpěváka! Doufáme, že do kapely skvěle zapadne a budou hrát brutály stejně dobře jako
dříve!

 

Neurotic Machinery

Technical death metaloví Neurotic Machinery vznikli v druhé polovině roku 2006. Během své dosavadní existence odehráli přes tři sta koncertů, umístili se na druhém místě v soutěži Spark Fresh Blood 2019 a vydali pět plnohodnotných studiových desek. Zatím poslední studiové album „Nocturnal Misery“ vyšlo 13. března 2020. Bez pochyb se jedná o dosud nejtemnější počin v pestré diskografii této tachovské formace. Deska představuje jasný návrat k tvrdosti, agresi a death metalu. Inspiruje se však ale i v black metalu či moderním metalu. Důraz je nadále kladen na technickou stránku věci a sofistikované kompozice. Třešničkou na dortu jsou dva sóloví vokalisté, kteří materiálu dodávají patřičné grády. Vokální tandem je také zárukou ještě intenzivnějšího prožitku během koncertů. NEUROTIC MACHINERY se po dvouměsíční pauze, vynucené koronavirovou situací, začínají pomalu vracet na koncertní pódia a nehorázně se těší, až vám na živo představí svou neurotickou vizi death metalu!

 

Guzzle Booze

Thrash ‚n‘ speed metal ukutý v roku 2016. Zberba zložená z úlomkov starého Acid Force. Time to kick ass! Jasné, krátké a nakopávající prdel. Pokračujeme v thrash metalové řeži a tihle bratia ze Slovenska vás donutí pořádně rozhýbat krční svalstvo…

 

Depression Island

Jedna velká deprese a k tomu ještě izolovaná! Zástupci modernějšího metalu a post hardcore vás ponoří do černé laguny plné negativních myšlenek. Nemusíte s nimi souznít, ale musíte respektovat jejich energii, nasazení a názory. Depression Island vás naladí na tu správnou notu.
 


Zveřejněno: 11. 02. 2020
Přečteno:
1150 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář