Nejbližší koncerty
  • 11. 05. 2024Pěkně ostrá a tvrdá květnová nálož, co Ti zkroutí prsty n...
  • 12. 05. 2024WOLFHEART (FIN) + HOST
  • 13. 05. 2024DOMKRAFT (SWE) + SUNNATA (PL)
  • 15. 05. 2024První zastávka black metalového komanda SEKEROMLAT na jej...
  • 15. 05. 2024První zastávka black metalového komanda SEKEROMLAT na jej...
  • 16. 05. 2024Druhá zastávka blackmetalistů SEKEROMLAT, tentokrát již v...
  • 16. 05. 2024Do pražské Eternie přijedou dvě řecké kapely. O domácí su...
  • 17. 05. 2024MÍSTNÍ FESŤÁK 2024 ☆ Nepravidelně pořádaný a pokaždé t...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

SCREAMIN´ DAEMON - The Decline of the English Murder CD 2004 - IDENTIFIED BY DENTAL RECORDS

Nefalšovaný black´n´roll ala murder metal z Velké Británie. Tak tahle muzika mě megaextrémně baví! I když promo materiál mluví poněkud ortodoxně až nekompromisně, tak muzika je čistá zábava a kecy o tom, že reverend Trudgill (jak se kytarista a pěvec a vlastně celá ústřední postava této kapely v jedné osobě nazývá) je na světě jen proto, aby zabíjel a podobný bláboly jsou poněkud scestný. Už jen názvy songů dávaj tušit, kdeže to vážné mínění je.

Poněkud stroze a jednoduše řešenej booklet, kde ani není žádná fotka sestavy sice není to nejexcelentnější co lze spatřit a ani po dlouhém přemítání nad ním a otáčení s ním ze všech stran jsem stejně nic novýho nevykoumal?:-) Tak snad radši k sestavě: ta je tříčlenná ? reverend Trudgill obstarává démonické skřeky a prznění kytary, Ravenous ?Monty? Montague zasazuje smrtelné rány (to asi jako že buší do škopků) a Rabid Reginald Fox obstarává podivné zvuky ze sklepa ? co to znamená to netuším, ale basák to asi nebude, páč basa se na celém CD nevyskytuje, všude je jen ultrarychlá kytára a ultrarychlý bicí.  Jo a k tý sestavě, tak z té zbyla do dnešních dní jen ústřední postava v podobě reverenda Trudgilla, takže bicí, basu a druhou kytaru teď tvrdí jiná individua.

Texty jsou o nejslavnějších a nejzajímavějších vraždících persónách britské historie a všechny jsou velmi úsměvné a už sám název písně naznačuje v jakém duchu se kterej song nese. Hezky se rýmují a při jejich pročítání se budete šklebit od ucha k uchu, jak kdyby si vás podal Jack Rozparovač.

Ale co je tu to hlavní? Hlavní je tu muzika. A ta je nařachaná, ale jak, panečku! Proletí vám palicí rychlostí světla (no, to je možná nadsazený až moc, ale budiž) a je sakra návyková. Můžu si to pouštět furt dokola a neomrzí mě ani po stopadesátý. Já jinak moc black metál nemusim, ale tohle mi opravdu přirostlo k srdci. Skřehot je vynikající a jde ruku v ruce s muzikou, takže to fičí až běda. Občas pěvec i tvrdě zabručí a zahuhlá a to sou potom grády. Takřka všechny songy jsou snadno zapamatovatelné a po pár posleších si budete prozpěvovat: ?Kill your family, then yourself!? anebo ? Aye bitch, you know what I like!?

Z tohohle CD mám prostě radost a troufám si tvrdit, že každý kdo s tim přijde do styku si tenhle murder metál oblíbí? A o tom jak mě rozsekává poslední skladba vám snad už ani nemůžu vykládat :-) ? to je ten nejryzejší black´n´rollovej song na planetě! Ať žije murder metáááál!

Čas: 31:13

Seznam skladeb:

  1. The Whores That Jack Killed
  2. Kill Your Family (Then Yourself)
  3. The Brady Bunch
  4. Fred West Was The Best (Killer In The English West)
  5. Dennis Was A Homosexual Menace
  6. Excuse Me, That´s My Brain Your´re Eating
  7. The Acid Bath Murders
  8. 10 Rillington Place
  9. What Shall We Do With The Evil Doctor?
  10. Michael Ryan Caused Much Dying
  11. Burke & Hare (What A Horrible Pair)
  12. Here Comes Mr. Creepy
  13. The Big Ripper Sings ?Sadistic Rape? At Bingley Working Men´s Social Club

label: www.ibdrecords.com

band: www.screamindaemon.com


Zveřejněno: 30. 07. 2005
Přečteno:
3492 x
Hodnocení autora:
9 / 10

Autor: Kýbl | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář