INSANIA

Nadějný progresivní djent kvintet NOMURA už zanedlouho vydá EP „The Silent Whisper“, nyní zveřejňuje poslední singl jakožto předvoj ípíčka. 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=wcHb4UK1FGQ

Na chystaném EP kapela koncentruje svou hudební vizi ve spolupráci s britským producentem a nadaným muzikantem v jedné osobě Ryanem Woodem a ve studiu 105mm Studios ji dotahuje k dokonalosti. Poslední singl se nese ve stejně temném a napínavém duchu jako zbytek desky, zpěvák Daniel přiznává, že: „Nahrávání písně ‚The Faceless Ghoul‘ nám místy dalo zabrat, obzvlášť v rytmické sekci. Píseň je nejrychlejší přírůstek do našeho repertoáru.“

Znepokojující příběh skladby s beznadějným koncem je reflexí současné doby, jak ji vnímají mladí progresivní metalisté, přibližuje Daniel:„Text písně je o člověku, který vnímá společnost jako falešnou, chladnou, soudící a znechucující. Je v něm zmíněna přeměna v člena této společnosti, v níž je označen jako The Faceless Ghoul.“ Celé EP „The Silent Whisper“ vyjde 24. února a nejbližší koncert, na kterém jej kapela převede živě, je v ostravském klubu Barrák 23. března.
 


Publikováno: 10. 02. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie