Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

SUFFOCATION ruší účast na OEF!!! LETOS SE NEUDUSÍME!!!

Každé zrušení vystoupení na OEF nás samozřejmě ohromně mrzí a tohleto nás mrzí dvakrát tolik, ale SUFFOCATION letos na Obscene Extreme nevystoupí a ruší i kompletní letní evropské turné. Chápeme to a přejeme brzké uzdravení a návrat na podia. Pochopitelně se intenzivně pracuje na adekvátní náhradě!!! Vyjádření kapely zde...

„S velkou lítostí musíme oznámit zrušení našeho letního turné v červnu/červenci 2023 naplánovaného pro Evropu/UK. Jak možná víte, již minulý měsíc jsme absolvovali turné po Evropě a během něj několik členů kapely prodělalo extrémní fyzickou zátěž vedoucí ke zraněním, která nám brání, abychom se za necelý měsíc po předchozím turné vrátili zpět.

Ačkoli nikdy není naším záměrem rušit jakékoliv turné, zdraví členů naší kapely je klíčové pro to, abychom mohli po zbytek roku dále fungovat, je nutné, aby si tito členové náležitě odpočinuli a zotavili ze svých zranění, která utrpěli během tohoto turné. Fyzická zátěž, kterou si turné vyžádá na tělech hudebníků, se projevuje mnoha způsoby, které nemůžeme ovlivnit.

Do konce roku toho máme hodně rozděláno, včetně psaní a dokončování našeho nového alba, a těšíme se, že až se vrátíme do jednoho z našich oblíbených teritorií a k fanouškům v EU/Velké Británii, tak vám přivezeme Suffocation v plné síle a spolu s vámi to zase pěkně rozjedeme.

Jak všichni víte, Suffocation dávají do svých živáků všechno, a my si chceme být jisti, že fanoušci i nadále nebudou o nic ošizeni. Zdraví a bezpečnost je pro nás prioritou číslo jedna, čímž chceme zajistit, že i po zbytek roku 2023 a v dalších letech dostanete vše, co naše kapela nabízí.“

Opět v Trutnově, opět v areálu Na Bojišti!

V termínech 5. - 9. července 2023.

Veškeré novinky a potvrzené kapely budeme průběžně zveřejňovat, popřípadě si je určitě sami dohledáte na níže zveřejněných odkazech.

SILENCE SUCKS!!!

Facebook

Web

 


Publikováno: 03. 06. 2023
Autor: Bury

Fotogalerie