Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
INSANIA

Třetí videoklip melodic rockových Bad Joker’s Cream ve stylu 80. let naznačuje, že chystané album Pink World bude nejen růžové, ale taky hudebně barevné a rozmanité.

Pokud jste fanoušky melodic rocku a ujíždíte na hudbě, která se nebojí kombinovat klasické prvky žánru s těmi moderními, jistě vám neuniklo dění okolo kapely Bad Joker’s Cream. Ta již od podzimu ohlašuje chystané album Pink World a na důkaz toho, že to myslí vážně nám v minulých měsících naservírovala dva singly Be Alive a When We Were Kids. 
Nyní vychází třetí singl s názvem Put Your Trust In Me a dává najevo, že deska Pink World bude hudebně velmi zajímavá. Určitě se na ní nedočkáme generického zvuku a skladeb zaškatulkovatelných jedním směrem, ale bude se jednat o celek žánrově i zvukově rozmanitý. Singl Put Your Trust In Me potěší každého, kdo Bad Joker’s Cream zná, ale neunikne ani pozornosti publika tvrdšího ražení.
Zároveň potvrzuje, že Bad Joker’s Cream nadobro upustili od syrového kytarového zvuku a svou hudbu nyní prokládají velkým množstvím kláves a synťáků, které jen podtrhují mohutnost celkového zvuku. Na této změně má dozajista velkou zásluhu švédský producent Per Aldeheim, který s kapelou spolupracuje na celém albu.
Z hlediska vizuálního Bad Joker’s Cream již potřetí spojili síly s brněnským studiem Mad Unicorn. Tentrokrát máme možnost ve videu konečně vidět členy kapely v akci, ale jelikož klip režíruje Jindra Vrága, nejedná se o klasické záběry na hrající kapelu, podpořené jednoduchým příběhem na pozadí. Kapela nám zde totiž představuje svůj „Pink World“ v plné parádě a láká nás do lehce psychedelického prostředí, ve kterém je možné vše, dokonce proměna zajatce, svázaného konvencemi v někoho jiného. 
Zároveň je zajímavé pojetí obrazu. V dnešní době se kapely předhánějí, kdo bude mít obraz lepší a ostřejší. Tady jdou ale Bad Joker’s Cream opět směrem opačným. Rozmazané okraje a filtr jako z VHS kazet, který ostře kontrastuje s moderními vizuálními prvky je přesně ten rys, který kapela vyznává již od svého vzniku.
Závěrem doplníme, že vydání alba Pink World je plánováno na podzim letošního roku.
Odkaz na videoklip:
https://www.youtube.com/watch?v=Xpc1ISW8pH8

Odkazy na kapelu:
FB: https://www.facebook.com/BadJokersCream
IG: https://www.instagram.com/badjokerscream/
YT: https://www.youtube.com/channel/UC6AKoag2mZKV-pbQr06Yzug
Spotify: https://sptfy.com/6pod


Publikováno: 07. 08. 2022
Autor: Johan

Fotogalerie