Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Ve čtvrtek 4. 6. se dostavila do pražské házenkářské haly Slavie samotná ZUBATÁ a ukázala českým fanouškům, že jí svíčka zdaleka nedohořívá a svou kosu nosí pořád pěkně zpříma.

Koncert zahájil, krátce po osmé hodině power metalový STAGNANT. Nevím jak komu, ale mě tam prostě neseděl. Kluci představili průřez ze svých demáčů a zhruba po půl hodině pustili na scénu další předskokany - PANDEMII. U STAGNANTu byl zvuk nic moc, tak jsem si myslel, že se to teďkon zlepší. Zlepšilo se velký prdlajs a pandemáci ke všemu začali tím svým intrem, které mě opravdu vytáčí na maximum. Opět průřez dosavadní tvorbou. PANDEMIE určitě nehraje špatně a je už v našich krajích dostatečně známá o čemž svědčilo pár rozhejbanejch hlav v kotli. Když už jsem u toho kotle tak se musím zmínit o jedné skutečnosti a to o: Většina mániček seděla venku a vystoupení předkapel je vůbec nezajímalo. Pravda bylo horko, ale v hale se dalo v pohodě dejchat a kdo nechtěl stát, mohl si sednout na tribunu, která byla přímo proti  ?jevišti? a v pohodě vychutnávat koncertní show. Opravdu nevím ale dát 400.- Kč za lístek a vidět jenom DEATH se mi zdá opravdu divný. No, zpátky na podium. Po zhoubné nemoci nastoupili TORTHARRY. Zvuk se zlepšil a kluci zahráli fakt perfektně.  Opravdu se mi to líbilo a role předkapely jim opravdu seděla. Poté měli vystoupit rakouští DARKSIDE. Místo nich však vyhřezla smečka DEW SCENTED. Poněkud mladší sdružení, ale supr. Zvuk se zlepšil o 100% a hejbajících hlav v kotli přibylo. 

No a potom se na pódiu zhmotnila samotná smrtka (DEATH) v podobě CHUCKa SCHULDIERa & spol. Světla pohasla a z beden se soukal první song - The Philosopher. Skvělou atmosféru umocňoval křišťálovej zvuk, mlha a světla. Došlo na všechny velký fláky, ale i na novinku z nové desky ?The sound of perseverance?, která vychází v srpnu u Nuclear Blast. Po hodině a půl si nadšené publikum vyžádalo přídavek. Za zmínku také stojí bubeník Richard Christy, který zastoupil Gena Hoglana. Jeho hra byla totiž naprosto neuvěřitelná až jsem se někdy divil, že si nezamotal ruce. Opravdu vydařená akce.


Zveřejněno: 04. 07. 1998
Přečteno:
3694 x
Autor: Corbow | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář