Nejbližší koncerty
  • 23. 05. 2024Fenomenální baskytarista a vynikající zpěvák MARCO MENDOZ...
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
  • 31. 05. 2024Ráďa & Pepča proudly present: "Jen pro ten dnešní den sto...
  • 03. 06. 2024HIGH ON FIRE (USA) + REPELENT SS
  • 06. 06. 2024FOSCØ (ESP) - screamo https://fosco.bandcamp.com/album/g...
LLYR

17.10.2014 – 20.12.2014

Podzimní ARAKAIN DYMYTRY TOUR vypukne už příští měsíc! Obě kapely tak v těchto dnech finišují s přípravami na turné. Aktuálně pracují na nové společné skladbě a fanouškům už zbývá jen 14 dní na výběr songů, které chtějí na podzimním turné slyšet. Turné bude opět plné překvapení, chybět nebude ani bubenická show a další zajímavosti, které by si žádný příznivec tvrdé muziky neměl nechat ujít!

ARAKAIN a DYMYTRY zavítají v rámci podzimního tour na 21 míst, odstartují ve středočeských Hořovicích a skončí ve Spáleném Poříčí na Plzeňsku. Koncerty opět proběhnou ve velkolepém stylu a fanoušci si mohou už teď být jistí, že se rozhodně nebudou nudit.

Obě kapely opět připraví zbrusu novou společnou píseň, která se právě v těchto dnech dokončuje. Každý koncert zakončí blok, kdy na pódiu vystoupí současně všech deset muzikantů, tak jako tomu bylo na jaře. Právě pro tuto část koncertu vznikla úplně nová společná skladba.

Podzimní pokračování ARAKAIN DYMYTRY TOUR 2014 je tak skvělá příležitost pro všechny, kteří neměli šanci zavítat na jeho jarní část. Nudit se však nebudou ani návštěvníci jarního turné! Připravena je zbrusu nová bubenická show, nová překvapení a společná skladba a opět přijdou na řadu, jak léty osvědčené hity, tak i novinky z aktuálních CD Adrenalinum od Arakainu a Homodlak od Dymytry.

Fanoušci navíc mají jedinečnou možnost sestavit si playlist, který na turné uslyší. Ještě následující 2 týdny, do konce měsíce září, mohou vybírat z písní obou kapel na speciální stránce www.arakain,dymytry.cz. Od každé kapely mohou vybrat po 10 písních. Výsledky hlasování budou následně zveřejněny na webových stránkách kapel i na jejich sociálních sítích.

O rozjezd každého z koncertů turné se postará dnes již ostřílená ostravská parta ABSOLUT DEAFERS se svým aktuálním albem Zrození. Vstupenky na ARAKAIN DYMYTRY TOUR je možné zakoupit v Arakain e-shopu nebo v předprodejních sítích Ticket-Art a Ticketportal. Právě nyní je ten nejlepší čas.

Prožijte metalový podzim na ARAKAIN DYMYTRY TOUR 2014 od 17. října do 20. prosince po celé ČR.

Více informací:
www.arakain.eu                                                     
inshop.arakain.eu
www.dymytry.cz
www.arakain.dymytry.cz

Zveřejněno: 17. 09. 2014
Přečteno:
3374 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář