Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

29. dubna 2012, Praha - Modrá Vopice

Na velice zajímavý večer se můžete těšit 29. Dubna. Do pražského klubu Modrá Vopice v rámci svého Ebola - Deathwish Tour 2012 přijedou kapely The Psyke Project, Rats Get Fat, Anime Torment a Born Again.

THE PSYKE PROJECT jsou hardcore/metalová partička až z dalekého Dánska. Na hudební scéně se pohybují již 11 let, za tu dobu již vydali několik desek a u nás se zastaví v rámci propagace jejich zatím poslední s názvem Ebola. Toto turné má čtyři zastávky v českých končinách a to v Litoměřicích, Jindřichově Hradci, Praze a Strakonicích. Tyto dánské řezníky byste si určitě neměli nechat ujít.

RATS GET FAT pocházejí ze slovenské Žiliny a vznikli na pozůstatcích kapely Lykantrop. Tato změna se udála teprve před rokem, takže toho za sebou tito drsní chlapíci příliš nemají. Přesto odjedou celou Ebola – Deathwish Tour a věřím, že jejich hardcore-violence zaujme mnohé posluchače a návštěvníky.

BORN AGAIN jsou o poznání zkušenější, hrají již od roku 2003 a vydali několik demosnímků a 2 EP. Stylově se pohybují mezi metalcorem a a death metalem. V červnu vystoupí i v Mariánských Lázních po boku legendy Integrity.

ANIME TORMENT začali tvořit v roce 2007. Od té doby došlo k několika změnám v sestavě a v roce 2011 nahrávají ambiciózní EP Sakura. Následně přichází nový kytarista a stylově se posouvají směrem k Black Dahlia Murder. Vyrážejí na své první tour, v rámci kterého navštíví i Holandsko, Belgii či Slovensko. Na jaře 2012 konečně vydávají dlouho očekávané album Deathwish, pokřtí ho v rámci Ebola – Deathwish tour a kmotry by se měli stát právě spoluhrající kapely na této štaci.

Vše začíná ve 20:00 a za celou tuto akci zaplatíte pouze 100 Kč.

Zveřejněno: 16. 04. 2012
Přečteno:
3365 x
Autor: Louluk | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář