Nejbližší koncerty
LLYR

13.4.2012 Praha - Modrá Vopice

Od dob přestavby se Modrá Vopice stává každý měsíc dějištěm zajímavých koncertů zahraničních kapel. Jednou z nich se stanou i Sincircus. Tato Italská hardcore/metal skupina u nás vystoupí 13.dubna v rámci No tour No fun.

Sincircus vznikli v roce 2003. Po několika personálních změnách vydávají o dva roky později své první stejnojmenné dlouhohrající album. Mezi roky 2006- 2008 vyjíždějí na turné po Holandsku, Německu, Velké Británii a USA. V roce 2008 nahrávají své další promo CD ve studiu 73 v Raveně. Následuje podepsání smlouvy s Valery Records a v roce 2011 vychází aktuální deska No Sin No Fun. V rámci turné k této desce navštíví i Českou republiku. Pokuď máte rádi tvrdost hardcorových riffů a rychlost thrash metalových bicích určitě si jejich koncert nenechte ujít.

V rámci předkapely se představí Postaveno Volno Stůj!, zkráceně PVS. Ti nabíjezí alternativní rock s houslemi a poměrně ukřičeného zpěváka. Nemají toho príliš za sebou, jen pár koncertů a live nahrávku z Vagónu. Přesto jejich kombinace tvrdého rocku a houslí určitě stojí za pozornost.

Posledními účinkujícími jsou taktéž pražští Reverends. Ti vycházejí ze stylu kapel Backyard Babies nebo Hellacopters, okořeněného o prvky klasického hardrocku. Byla založena bývalými členy několika punkových kapel jako jsou Fialky, Nežfaleš nebo Arogance. Mají na svém kontě debutové album Hate, Jesus, Violence, Scream z roku 2011.

Vstup na tuto akci je pouhých 100 kč a začíná ve 20:00.

Zveřejněno: 06. 04. 2012
Přečteno:
3353 x
Autor: Louluk | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář