Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

9. března 2012, Praha – Black Pes

První velké grindové tour tohoto roku zavítá 9. března do Prahy, konkrétně do punkového hnízda Black Pes v Klánovicích. Výborně poskládaný balíček v rámci stylu v čele s EXHUMED, ROTTEN SOUND a MAGRUDERGRIND, doplní ještě dvě české smečky GRIDE a BRUTALLY DECEASED. Vstupenky na koncert můžete kupovat ve všech běžných předprodejích, přičemž všechny důležité informace naleznete na webu www.obscure.cz.

Začínáme s EXHUMED - zámořské party řezníku srocené kolem Matta Harveyho, která se v krátké době vrací na místo činu. Kultovní gore metalová kapela přiveze stále aktuální desku „All Guts No Glory“, která znamenala jejich návrat na scénu po několika letech. EXHUMED se představí s Mikem Hamiltonem z Deeds of Flesh v zádech a nikdo nepochybuje, že klánovický večer bude patřit právě jim.

Tentokráte s americkými gore maniaky přijedou dvě surové grindcoreové kapely. První z nich jsou Finové ROTTEN SOUND, což je formace, která snad již v tuzemsku nepotřebuje bližšího představování. Jedna z nejpreciznějších grindových formací představí průřez svou bohatou diskografií. 100% grindcore!

Trojici uzavírá americká fastcore/grindová kapela MAGRUDERGRIND. Neuvěřitelně ostrá tlačenka plná crustujících a thrashujících rifů se vrací zpět do ČR a vy se připravte na nálož brutálního masakru a ultra intenzivní show. 

Tuzemský support obstará extremní hardcorová smečka GRIDE a švédský death metal drtící BRUTALLY DECEASED.

Související linky:
www.obscure.cz 
www.myspace.com/exhumed
www.myspace.com/rottensound
www.myspace.com/magrudergrind

Zveřejněno: 28. 02. 2012
Přečteno:
3293 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář