Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

13.-15.2.2012

13. února 2012, Praha – Black Pes
ORIGIN (usa)
PSYCROPTIC (aus)
ULCERATE (nz)
SVART CROWN (fra)
LENG TCH‘E (bel)
ITE MISSA EST (fra)
HEAVING EARTH (cz)

14. února 2012, Ostrava – Barrák
ORIGIN (usa)
PSYCROPTIC (aus)
ULCERATE (nz)
SVART CROWN (fra)
LENG TCH‘E (bel)
ITE MISSA EST (fra)
HEAVING EARTH (cz)

Původně avizovaná soupiska úterního koncertu ULCERATE v Ostravě doznává zásadní změny! Narychlo se totiž povedlo připojit k datu 14. února také turné kapel v čele s nekompromisními Američany ORIGIN, kteří ještě společně s formacemi PSYCROPTIC, LENG TCH’E a ITE MISSA EST zdvojnásobují dosavadní line-up, ve kterém dosud figurovali spolky ULCERATE, SVART CROWN a HEAVING EARTH.

Ostravu tedy čeká podobné peklo, které tato nabušená sestava způsobí o den dříve v Praze. S obměnou soupisky se logicky mění i čas začátku koncertu, který bude již v 18:00h a také cena vstupného, která se mění na 350,- Kč. Více informací na webu www.obscure.cz.

Ostrava nám tedy nabídne během jednoho večera hned dvě špičková turné. První balíček kapel, v čele s technickou brutal deathmetalovou kapelou ORIGIN, které dále doplní PSYCROPTIC, LENG TCH‘E a ITE MISSA EST, se v pomyslném deathmetalovém souboji střetne se sestavou vedenou novozélandskými ULCERATE, které podpoří ještě SVART CROWN a HEAVING EARTH.
Pojďme si nyní představit všechny zúčastněné kapely. Začínáme u nekompromisní ultra nasypané technické smečky Paula Ryana ORIGIN, kteří dokázali vystupňovat brutální death metal téměř na nejvyšší hranici extrémnosti, aniž by se z něj vytratila muzičnost, jak tomu u některých kapel bývá. Po roce a půl, kdy během Brutal Assault Festivalu rozsekali josefovskou pevnost, se vrací do Česka s novou, žiletkami nahoblovanou, deskou „Entity“, která vyšla vloni u Nuclear Blastu. Origin přijedou diktovat v sestavě Paul Ryan, Mike Flores, John Longstreth podpořeni novou posilou chrličem Jasonem Keyserem ze Skinless.

Na svou českou premiéru se chystá temná deathmetalová formace ULCERATE pocházející z Nového Zélandu. Kapela, která se od brutálního pekla postupně vyvinula k muzice, která simuluje atmosféru po totálním vyhlazení. Pomalu se táhnoucí smrt plná křivých a disharmonických kil, hudebně vycházející z kanadských Gorguts, zahalí Black Pes do černého pláště.

Podobně jako ULCERATE, i další z kapel může použít přídomek „exotická“. Řeč je o australské progresivní brutal deathmetalové mlátičce PSYCROPTIC. V únoru by jim měla vyjít nová deska nesoucí název „The Inherited Reppression“, kterou již budou propagovat na svém evropském turné.

Další zajímavou kapelou jsou SVART CROWN z Francie. Poctivý a černotou zapáchající death metal s jasnými vlivy Immolation je opět zde! Aktivní formace bude čerpat zejména ze stále aktuálního alba „Witnessing the Fall“.

Line up ostravského koncertu dále rozšíří kapely LENG TCH’E z Belgie, francouzská deathcore parta ITE MISSA EST a celou akci odstartuje pražská stálice HEAVING EARTH, která mj. představí novou skladbu „Into the depths of amomination“.

Následovat bude koncert v Košicích v klubu Collosseum 15. února.

Související odkazy:
www.myspace.com/origin
www.myspace.com/psycroptic
www.myspace.com/ulcerate
www.myspace.com/svartcrow
www.myspace.com/lengtche
www.purevolume.com/itemissaest



Zveřejněno: 06. 02. 2012
Přečteno:
3422 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář