Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

21. 1. 2012 Rock Café, Praha - Secret Of Darkness, Minority Sound, Mater Monstifera, Genuine Relief, F.O.B., Belligerence

Již třetí ročník "mini" festivalu UG kapel.

Tentokrát našlapanější, než kdy dříve !!

Začátek akce:
18:00
Vstup: 100,-/120,- předprodej v Rock Café

MATER MONSTIFERA

www.bandzone.cz/matermonstifera

Atmo metalová úderka z Trhových Svin přiváží do Prahy novou desku „Na zrcadlech lží“, která vyšla pod magazínem Pařát, stejně jako novou sestavu v čele se Stephanosem (též Genuine Relief). Nejtemnější kapela celého večera se jistě ukáže v plné síle.

FOB

www.bandzone.cz/fob

Služebně nejstarší kapela letošního Dawn Of The New Age je z Tábora a funguje téměř dvě dekády. Stylově se postupně přesunula od klasického death metalu až po současný mix metalu a deathcoru. Kapela propaguje stále aktuální zápich „Tomorrow’s Fires“, který vyšel letošní rok pod křídly Metal Gate.

GENUINE RELIEF

www.bandzone.cz/genuinerelief

Pořádající pražská death/black metalová kapela je naopak služebně nejmladší. Na kontě má loňské demo „Shreds Of Sanity“ a před sebou debutovou desku, kterou právě nahrála a v současné době se pracuje na mixu. V Rock Café bude prezentován skoro kompletní nový materiál.

BELLIGERENCE

www.bandzone.cz/belligerence

Další Pražáci Belligerence už nějaký ten pátek fungují a v současné době mají novou desku přibližně ve stejném stádiu vývoje, jako Genuine Relief. Uslyšíme tedy jak nový materiál, tak osvědčené klasiky z prvotiny „Out:Red“. Na bandzonu je možné poslechnout si premix jedné z nových skladeb.

MINORITY SOUND

www.bandzone.cz/minoritysound

Další z kapel agilního vydavatelství Metal Gate se ubírá elektro metalovým směrem a bude tak vítaným zpestřením pro tento večer. V současné době pracují tito Pražáci na nástupci debutového alba „Analysis“, uslyšíme tak nejen songy z této desky, ale určitě i z té připravované.

SECRET OF DARKNESS

 www.bandzone.cz/secretofdarkness

Kapela pochází z Varnsdorfu, produkuje melodickou odnož black/death metalu a je též upsána Metal Gatu. Právě pod jejich křídly vydali před několika týdny svou plnohodnotnou prvotinu s názvem „(In)Humanity“ a tak bude koncert v Rock Café jednou ze zastávek, kde se bude deska čerstvě propagovat.

Časový rozpis akce:

Secret Of Darkness       18:00 – 18:45
Minority Sound        19:00 – 19:45
Mater Monstifera    20:00 – 20:45
 FOB            21:00 – 21:45
Genuine Relief        22:00 – 22:45
 Belligerence        23:00 – 23:45

Zveřejněno: 23. 12. 2011
Přečteno:
3382 x
Autor: Dw | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář