Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

22. 10. 2011, Brno - M13 Muzák Klub, Dobrovského 29 (Terasa nad koupalištěm Dobrák)

Jack Daniels a m13 Muzak Klub uvádí - Remains of Force, Porta Ineri, Stoker a Coffee Overdrive. Nevíte, co dělat každý víkendový večer? Chodíte stále na pivo do stejnýho pajzlu a zábava nějak vázne? Nezaručíme Vám, že se budete bavit naprosto každej večer, ale můžeme Vám zaručit, že jeden den prostě bude jinej! Čekají Vás akční drinky a soutěže s Jacekm Danielsem. Dejte si dva panákyJacka Danielse a dostanete coca-colu zdarma, můžete se těšit na dobré pivo a výbornou hudbu. To vše a ještě něco víc Vás čeká v sobotu 22.10.2011 v rockovém klubu m13 Muzak Klub na Dobráku. Skoncujte s každodenním stereotypem, nudou a nic neděláním. Předem ale upozrňujeme, že se rozhodně nebude jendat o nějaký odpočinkový dýchanek, ale bude od Vás očekávána pořádná akce, pohyb a pořádná dávka alkoholu v krvi.

Můžete se těšit na špetku tajemna a hloubky v podání Stoker, našláplýho rocku od italských hřebců Coffee Overdrive, dynamiku a melodii kapely Porta Inferi a nakonec na spocený rypáky, energii a show v podání Remains of Force. Chcete seknout se stereotypem a nudou? Dojděte se na nás mrknout, dejte si dobrej škopek a užijte si s námi tento neopakovatelnej večer!

Remains of Force: Poměrně mladá brněnská formace, hrnoucí osobitý power/thrash/heavy metal, se špetkou rocku a hlavně s rohlíkem jak Brno. Po jejich zářijovém koncertě ještě teď někdo hledá bradu na zemi, přinejmenším na kozách. Přijďte to omrknout na vlastní oči a buďte svědky této show!

Porta Inferi: Zkušená a vyhraná stálice českého power metalového nebe. Za svoji historii si tato banda měla možnost zahrát jak po boku zahraničních hvězd, jako Theocracy (USA), The Lord Bishop Rock (USA), Gun Barell (DE) , tak se špičkou české rockové a metalové sceny např. Arakain, Vilém Čok + Bypass , Dark Gamballe, Dymytry a mnoho dalších. V Prosinci 2010 se kapela vydala do studia nahrát svůj první oficiální počin s názven „Another World“ a ten si máte možnost pořádně poslechnout na tomto koncertě!

Stoker: STOKER, v čele s brněnskou personou Robem Paterlinim hraje styl velice podobný např. švédské kapele TIAMAT. Hluboké tóny s ještě hlubším vokálem doplňují brilantní kytarové vyhrávky které se do konceptu krásně hodí, navíc doomové aranžmá a celkový hudební dojem nenechá žádného posluchače na pochybách, že se jedná o velmi kvalitní kapelu.

Coffee Overdrive: Kapela z italské Modeny, z rodiště legendárního Enza Ferrariho, zakladatele ještě legenárnější automobilky. Adrenalin, cofein a sex. Toť tři hlavní hesla členů této kapely. Jejich hudba Vás drží nad zemí a rozechvěje Vaše tělo. Je to něco, jako když Jimmi Hedrix podává chlast Panteře an pařbě pořádnou KISS, zatímco Red Hot Chilli Pepper podávají trávu System of a down a Johny Cash se na to celý dívá z vrchu... Těšíte se?


Zveřejněno: 21. 10. 2011
Přečteno:
3201 x
Autor: Niviat | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

25. 10. 2011 20:40 napsal/a obrjen
Foto z akce
http://www.photomusic.cz/report/745-remains-of-force-porta-inferi-stoker-coffee-overdrive.html