Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

28.10.2011, 19:30, Praha, klub Exit-US

Na den přesně po dvou letech od posledního pokračování proběhne 28.10. v pražském klubu Exit-US pátý díl nepravidelného minifestivalu Wolfride Fest. Potvrzena je účast čtyř skupin různého žánrového rozptylu.


Stříbrští Coward jako letitý inventář domácí scény zde vždy patřili k menšině těch originálnějších a kreativnějších. Po minulém období s česky zpívaným a bigbítověji laděným repertoárem se v současné sestavě vrátili ke svému pojetí progresivního thrash metalu s anglickým vokálem a momentálně připravují novou desku.


Radostně plačtivé a plačtivě radostné melodie klatovských Promises uslyší hlavní město v podání aktuální sestavy podruhé. Kromě časem prověřených skladeb z předchozích nahrávek zazní i dvě nové, chystané na třetí řadové CD.


Sebastian z Letohradu (neplést s pardubickou kapelou podobného jména) patří ke klasice českého hard’n’heavy. Renomé si vydobyli již během první poloviny devadesátých let, zejména díky nespoutané dravosti debutu Sny o Marii, kde se hraje na technickou metal/HC notu, a alternativnější druhé desce Koně. Nyní je skupina zpět na scéně v původní sestavě a nová tvorba, nacházející se výrazově zhruba mezi výše zmíněnými nahrávkami, dává do budoucna tušit, že se Sebastian nemíní spokojit jen s oprašováním předchozích met.


Pražští Strange Feelings budou v den konání akce mít čerstvě natočeného následovníka prvotiny Fractality, který je představí zas v trochu jiném rozpoložení. Koncertní playlist již bude na programu k chystané desce postaven.

 
Vzhledem ke striktní policejní hodině ve 23:30 se nebude konat protahování začátku po avizovaném čase, jak je u podobných událostí zvykem. Kdo tedy nechce o nic přijít, měl by být v 19:30 na místě.  Vstup 100,-

http://bandzone.cz/fan/wolfridefest
http://bandzone.cz/coward
http://bandzone.cz/promises
http://bandzone.cz/sebastian
http://bandzone.cz/strangefeelings


Zveřejněno: 06. 10. 2011
Přečteno:
3457 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář