Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

3. července 2011, Praha – Exit Chmelnice

Turné s názvem „God is Death – To Hell with God“, v čele s americkou deathmetalovou legendou DEICIDE, se 3. července zastaví v Praze v klubu Exit Chmelnice. Mimo DEICIDE se dále představí kapely BELPHEGOR, HOUR OF PENANCE a THE AMENTA.
Vstupenky na tuto událost jsou k dostání ve všech běžných předprodejních sítích. Více informací o koncertu poskytne webová stránka www.obscure.cz.

Na svá počáteční revoluční alba „Deicide“ a „Legion“, která ve své době pomáhala formovat deathmetalový žánr, navazují DEICIDE více či méně úspěšně již nějakých dvacet let. Nad kapelou a jejím frontmanem Glenem Bentonem stále visí poměrně výrazná aura deathmetalových polobohů a proto si ani po pětadvaceti letech kariéry nemohou stěžovat na prázdné kluby a nezájem médií. Ostatně s jejich tradičně otevřenou proti-křesťanskou image jsou zejména pro média stálým zdrojem zájmu. Kromě kontroverze ovšem DEICIDE vzbuzují pozornost také svou hudbou, momentálně zbrusu novým albem „To Hell with God“, které vyšlo u labelu Century Media, a kterému je také věnováno aktuální evropské turné.

Rakouská black/deathmetalová formace BELPHEGOR není pro domácí žánrové příznivce žádnou neznámou. Během více než dvaceti let se vypracovali mezi ty lépe hodnocené kapely pohybující se na žánrovém pomezí black a death metalu. Své řemeslo zvládají technicky s bravurou a pokud přidají i něco ze své vyhlášené pódiové show, dosahují jejich živá vystoupení vysokého stupně zajímavosti. Podobně jako jejich američtí kolegové, i BELPHEGOR představí nový materiál z desky „Blood Magick Necromance“.  

Deathmetalové žně slibuje i představení italské kapely HOUR OF PENANCE. Jejich poslední dvě desky „Paradogma“ a „The Vile Conception“ jsou řazeno mezi nejlepší současně deathmetalové desky. Italská formace jde kvalitativně stále nahoru a její brutální technický deathmetal lze beze studu doporučit těm nejnáročnějším fanouškům.

Ani poslední kapela by neměla zůstat stran vašeho zájmu. Australané THE AMENTA patří mezi nejslibnější talenty v žánru industriálního deathmetalu. Jejich poslední vizitkou je EP „VO1D“.

Související linky:
www.deicide.com
www.myspace.com/belphegor
www.myspace.com/hourofpenance
www.myspace.com/theamenta
www.exitchmelnice.cz
www.obscure.cz


Zveřejněno: 21. 06. 2011
Přečteno:
3373 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář