Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
TELEPATIE VI

24.6. - 25.6.2011 - Trhové Sviny/ Autocamp

A je to tady znovu! Poslední červnový víkend se na malé louce nedaleko Trhových Svinů opět rozezvučí hutné kytary a chraplavé vokály. Festival APOCALYPTIC FORM OF DEATH 2011 je tady s dalším pokračováním.


Město Trhové Sviny leží cca 20 Km jižně od Českých Budějovic na úpatí Novohradských Hor. Místo konání festivalu se nachází zhruba 1,5 Km za městem v areálu bývalého autocampu. Areál je situován do rozlehlé louky obklopené lesním porostem. Camp, parkoviště, koupaliště a celé zázemí festivalu je v bezprostřední blízkosti. Samozřejmostí zůstává non-stop občerstvení a bohatý výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Prodej CD, triček, mikin a dalšího merchandise zajištěn. 

Camp bude pro fans oficiálně přístupný již od čtvrtečních odpoledních hodin. Ještě týž večer proběhne tradiční before party. 

Oficiálně festival začíná 24.6.2011 v 17:00 hod. A na co se můžete těšit?

Organizátoři si pro letošní ročník připravili dvě hlavní zahraniční hvězdy.

GRAVEWORM Jako hlavního tahouna letošního ročníku Apocalyptic Form Of Death jsme zvolili italsko-rakouskou úderku Graveworm. Kapela se na scéně pohybuje již od roku 1997, kdy vyprodukovala MC Demo 97. Téhož roku na sebe upozornila debutovým CD "When Daylight's Gone",které vydala pod hlavičkou Serenades Records. Celosvětovou pozornost však na sebe italové strhli až CD "As The Angels Reach The Beauty (99)" a "Scourge Of Malice (01)" (Last Episode prod.). Od té doby se stali nedílnou součástí celosvětové metalové scény. Další nahrávky (Engraved In Black - 2003, (N)utopia - 2005, Collateral Defect - 2007) jejich status pouze potvrdili. Poslední doposud vydanou nahrávkou je CD z roku 2009 "Diabolic Figures", které Graveworm přijedou podporovat i k nám. Připravte se na energickou atmo-blackovou show, která Vás v žádném případě nenechá v klidu.

SYCRONOMICA Německá epic - black metalová skupina Sycronomica se už před časem na AFOD festivalu objevila. Tenkrát však jako mladá začínající kapela. Od té doby však Sycronomica ušla obrovský kus cesty a letos se na AFOD vrací jako jeden z hlavních tahounů celého dvoudenního maratonu. V tomto mezidobí skupina odjela několik evropských turné po boku takových jmen jako např. Equilibrium, Die Apokalyptischen Reiter, Endstille, God Dethroned či Hollenthon. Dále se skupina může pochlubit účastí na největších evropských festivalech (Summer Breeze Open Air, Ragnarök Festival, Summer Nights Open Air, Metal Bash ad.), ale především jejich aktuálním počinem „Sycroscope“. Ten Sycronomica přijede propagovat i k nám.

INGROWING Tento jihočeský "masomlýnek" netřeba nikomu zvlášť představovat. Očekávejte pouze dravost, preciznost, kvalitu a především živelnou show. Vlakinovci se na prkna AFODu vrací po více jak sedmi letech.

V nové sestavě se poprvé představí i pořádající MATER MONSTIFERA, dále pak táborští FOB, grindoví GUTALAX, death metalisté HEAVING EARTH, pražští MINORITY SOUND. Dále pak skupiny jako např.: COLP, MEMORIES OF PERIL, THE OLD FOUR, ET MORIEMUR, MARIPOSA NEGRA, MARTYRIUM CHRISTI, ABSTRACT ESSENCE či FEEBLE MINDED. Na folkovou notu vás přeladí např. sk. Panychida nebo Cruadalach. Prostor dostanou i mladé kapely jako Designed by Death nebo Desire for Sorrow.

Sečteno a podtrženo, další ročník letního táboru připraven. Mimo kapel se také můžete těšit na areál s možností koupání, non stop občerstvení, bohatý výběr nápojů a jídel a možnost stanování s blízkosti pódia. www.afod.ic.cz


Zveřejněno: 20. 06. 2011
Přečteno:
3547 x
Autor: Yvor | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář