Nejbližší koncerty
  • 23. 05. 2024Fenomenální baskytarista a vynikající zpěvák MARCO MENDOZ...
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
  • 31. 05. 2024Ráďa & Pepča proudly present: "Jen pro ten dnešní den sto...
  • 03. 06. 2024HIGH ON FIRE (USA) + REPELENT SS
  • 06. 06. 2024FOSCØ (ESP) - screamo https://fosco.bandcamp.com/album/g...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Nědělní HC tancovačka s americkýma mlátičkama!!!

Tropické teploty, nědělní nálada... tak by se dala ve zkratce nazvat atmosféra, která ze začátku akce panovala.
 

Celou akci nám zahajovala DEMAJA. Vzhledem k jejich drobným problemům s technikou nebylo jejich vystoupení asi ani zdaleka takové, jaké si představovali! Pro mě a i pro pár ostatních návštěvníků, kterých jsem se zeptala na názor, to byl průměrný hard core s průměrnou show, jediným milým překvapením pro mě byl basák, ostatní členové byli pasivní a zpěvák zase naopak až moc sršel sebedůvěrou. Zkrátka nijak zvlášť mě nenadchli. Ovšem přece jedno velké velké plus u mě mají, a to za texty v češtině  To se mi zase naopak moc líbilo! Nicméně, způsob jakým své vystoupení zakončili nebyl zrovna ucházející (narážím nyní na bubeníka). Myslím, že vztek patří až do zákulisí, a že ty bicí za to nemohly (smích). Ale není všem dnům konec a věřím, že příště to bude lepší.

 

Na další kapele jsme si však spravili chuť! DEAD SET AGAINST! Svěží vystoupení, našláplý hard core. Byla jsem po všech stránkách spokojená. Kluci jsou sehraný a je vidět, že je to baví, a co víc - umí tuhle náladu přenést i na fanoušky, a to se málo které kapele tak dobře daří!

 

A konečně zlatý hřeb večera! Bostonští DEATH BEFORE DISHONOR! Výborný zvuk, mocná show! I když nejsem opravdový fanda HC, byl to fakt skvělý hudební zážitek!!! Vokál byl super, a pro mě naživo o 100% lepší než z CD. A to, co předvedl jejich bubenický mistr, si dozajista zasloužilo notnou dávku pozornosti a obdivu! Bezprostřední vztah k fans, což se u kapel tohoto formátu zase až tak často nevidí! A bylo evidentní, že si tuhle skvělou atmosféru užila i kapela! Moc se mi líbilo, že i když klub nebyl "natřískaný", tak to kluky neodradilo a podali fakt 100% výkon! Kluci byli moc milý a ochotně se asi milionkrát vyfotili! (úsměv)

 

Takže, i když jsme byli trochu unavení z horkých letních dnů a vidiny, že v pondělí všichni vstáváme do práce - stálo to za to! Díky Antistar Production !


Zveřejněno: 07. 07. 2010
Přečteno:
3694 x
Autor: Karolec | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

08. 07. 2010 11:16 napsal/a Karolec
.
moc díky !!! vážím si toho !
08. 07. 2010 10:58 napsal/a Karolec
.
moc díky !!! vážím si toho !
07. 07. 2010 23:55 napsal/a Richard Abraham
Akce
No škoda, že je to tak daleko a v neděli ještě k tomu. to než bych dojel domů tak můžu jít rovnou do práce..... Karol má talent na psaní i na focení. Šikovná pomocnice do tábora jednoho z nejkvalitnějších webzinů v republice. Jen tak dál..............