Nejbližší koncerty
  • 23. 05. 2024Fenomenální baskytarista a vynikající zpěvák MARCO MENDOZ...
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
  • 31. 05. 2024Ráďa & Pepča proudly present: "Jen pro ten dnešní den sto...
  • 03. 06. 2024HIGH ON FIRE (USA) + REPELENT SS
  • 06. 06. 2024FOSCØ (ESP) - screamo https://fosco.bandcamp.com/album/g...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

čtvrteční opojení s GENERAL SURGERY...

Tato výjimečná událost začala už v 19:30, zpočátku se fans do Marty´s clubu ne a ne dostavit, ale tak byl čtvrtek a mnozí byli v práci až do večera. Takže nakonec se klub pěkně zaplnil.

Celý Grindcoreový večer nám otevřela křemežská banda GUTALAX, jejichž nutellový odér už je takřka neodmyslitelný! Předvedli nám jednoduchý, avšak velice efektivní gore grind a musím skutečně uznat, že gig od gigu se zlepšují a zlepšují, jen tak dál !!! (Vy čunáci :D)

Jako druhá kapela se nám představili slavoničtí "anal air coristé" NIHIL.  Pro tuhle kapelu mám skutečně slabost, jak kvůli hudbě, tak kvůli vokálu! Takže jsem byla skutečně ráda, že Nihilisty konečně mohu vidět a slyšet na českobudějovickém pódiu. Hostování Wokatýho z pražských DEOAG považuji za velmi zdařilé a svěží oživení.

Po Nihil BUT! Jedním slovem: Strhující!!! Během gigu jsme se dočkali projekce na plátně a stroboskopu. Chápu, že některým přítomným byl tento druh osvětlení značně nepříjemný, ale podle mého názoru perfektně dokreslil atmosféru. Naposledy jsem BUT shlédla v zimě a musím konstatovat, že takovýhle vzestup jsem opravdu nečekala. Je vidět, že chlapy tahle muzika baví, a dávají do toho celá svá grindcorová srdce a za to jim patří můj hluboký obdiv!

A konečně GENERAL SURGERY! Zkrvavená pětice švédských řezníků! Dokonalý zvuk, skvostný grind! Konečně jsem (a doufám, že mohu mluvit i za další fans) ukojila na nějaký čas svá nenasytná grindová ouška! Dočkali jsme se také několika přídavků a musím uznat, že takhle trpělivou a vstřícnou kapelu, co se týče fotografování, jsem dlouho neviděla. Kluci byli sympatičtí a moc jim děkuji za spolupráci! Už se na ně těším na Obscene !!!

Velké díky neodmyslitelně patří Robovi a Cannibalovi (ANTISTAR PRODUCTION) za realizaci! Takže, když si to shrneme, byla to jedna z nejlepších akcí letošního roku. Perfektní zvuk, skvělá atmosféra a ten nejlepší grind ! Zkrátka, co víc si přát !


Zveřejněno: 24. 06. 2010
Přečteno:
3174 x
Autor: Karolec | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář