Nejbližší koncerty
INSANIA

Shatter, Dolores Clan, Projekt-Ill

Ok, co tu máme dnes? HC/trash družinu Shatter "tak to je nářez!!", nu-metalové Dolores Clan "necháme se překvapit" a Projekt-ill "snad to přežiju" hip-hop gramce a podobná veteš.

Dorazil jsem tak akorát na zvukovou zkoušku a, ...výborný zvuk!! Tak to bude mazec! Rychle k baru dát nějaké to pivčo a urvat místo v boxu, at´ to nedopadne jako minule, kdy jsem v Matrixu málem vystál důlek. Hurá podařilo se...no zas takový problém to nebyl, protože moc lidí nedorazilo:-). 70, 80? Tak nějak. Ha, něco se začíná dít...a už to jede.

"Rozjíždí to Projekt-Ill,

Dj tam sám jak kůl v plotě byl, jo,

hip hop rap do repráků rval,

skoro 40 minut mě sral, ne,

yeah mutherfucker!"

Furt tam něco šteloval na gramci, čistil desky a vůbec prudil dost dlouho. Už mě pomalu chytaly agresivní nálady:-). Hip hop fakt nemusím, ale když je tam MC a zpívají jak jim zobák narostl - tedy v češtině, tak to celkem jde. Ale takhle?! No nic, 20% za odvahu... a na řadě je...

Shatter to rozjeli hned od první skladby dost hustě a v kotli začali poskakovat první odvážlivci. Po třetím tracku už jsem to taky nevydržel a přidal se. Párádní HC/metálek moderního střihu. Tvrdé riffy, ukřičený vokál, sem tam nějaká melodie. Slovíčko nu-metal u Shatteru nehledejte. Hrálo se střídavě ze starší desky Colours (what my sick, veil..) a nadcházející novinky, která má vyjít někdy po prázdninách. 2 přídavky, poděkování za support a šmitec... Czech made. Kvalita zaručena. 100%.

Přestavba na place, pivko a přítomnost Lucky Bílé(90%) v klubu - tot´ zajímavé momenty z pauzy...

Dolores Clan - vycházející hvězdička scény (viz. koncertní šňůra s Kabát) zahájili set celkem ostře, ale jak už to u měkčího nu-metalu (je to ještě vůbec nu-metal?) bývá, následuje rapovaná ukolébavka a brzy i nuda. Plusem jsou v našich podmínkách české texty a profesionalismus celé skupiny, který ale během koncertu místy zaváněl rutinou a přehráváním. Jinak songy dobré a pro příznivce tohoto stylu rozhodně dobrá volba. 75%.

A to je konec přatéle. Co? To jsem přece měl říct já. Tádydády.....


Zveřejněno: 26. 03. 2004
Přečteno:
3568 x
Autor: Skipi | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář