Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Projekt Parabelum, Cocotte Minute

Tak na pistolníky z Projekt Parabelum jsem se chystal už delší dobu, spojení lidí z Kurtizán z 25.avenue a Anarchuz zní jako dobré kombo, takže jsem neváhal a ve Futuru vysolil 8 pětek bez sebemenší lítosti (no i když 4 piva mají taky něco do sebe, ne?:-)).

Do klubu jsem dorazil s dostatečným předstihem - 20:30 SEČ, pivko a...copak se změnilo od mé loňské návštěvy (koncert Hatebreed)? Eeeee... asi nic:-), možná je tu více stolů k sezení. Stále nejhezčí klub v Práglu (stará budova s podloubím a tak - fakt super). Lidí zatím nic moc?

21:30 SEČ - Nastupuje pětice Cocottů:-) a zahajuje večer dnes tolik populárním nu-metalem. Šlape jim to dobře. Taková měkčí odnož daného stylu, střední tempíčko, frázovaný zpěv v češtině, trochu řevu, skákavé kytary....a opět vliv......áno, správně velikánů Korn. Ale tomu se asi nevyhne žádná nu-metalová grupa. Naštěstí se nějaké velké kopírování nekoná a tak 45 minut uběhlo jako voda. Zvuk trochu ohulený a místy nešel slyšet zpěv, ale jinak Ok...80%

Malá přestávka - přepojovaní kabelů, odnos jedné bicí soupravy, sequencér zapnut...

22:30 SEČ - Projekt Parabelum. První výstřel - ty vole to je šupa - Quake? Techno - industriální metalový terorismus. Strojové bicí, sekané kovové kytary, brutální basa a zpěv - řev. Headbangers v kotlíčku. Nářez!!! Fakt dobré. Ani mě nenapadá k čemu bych to přirovnal, což je pro PP velké plus - snad méně psycho Ministry s českým zpěvem, něco takového:-). V polovině setu PP vystřihli i baladu. Tak to čumím... Songy jeden lepší než druhý (hlavně ten s brutaltechno rytmem se mi moc líbil). 2 přídavky a Production comlete. Thank you for cooperation and good night. Doporučuje 5 mutantů z 5, prvotřídní kvalita, kdo ještě neviděl jako by nebyl...100%. Příště jdu zas!

23:45 SEČ - Odlet na kolej.


Zveřejněno: 01. 04. 2004
Přečteno:
3306 x
Autor: Skipi | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář