Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

9. ročník Open Air Extreme Music Festu proběhne v sobotu 17.5.2008, začíná se ve 14:00 hod.!!!

Vážení přátelé, příznivci především rockové, metalové a extrémně hlučné hudby!

V rámci dobré a kvalitní zábavy Vás srdečné zveme na již 9 ročník ICD festivalu, jehož účelem je zmapování a přehlídkou (dle našich ale i vašich ohlasů) kvalitních tuzemských kapel a částečné zadostiučinění absencí kvalitních rockových klubů (prostorů), které rozhodně na Českobudějovicku chybí! Čest malému zlomku výjimek.

Ti z Vás, kteří navštívili některý z předešlých ročníků jistě zaznamenali patrný vývoj (věříme, že k lepšímu ať už je to záležitost nástrojové aparatury, práci zvuku, pořadatelskou úroveň a výběru účinkujících kapel). I přes dlouhodobou předpověď počasí, které by mělo být na naší straně, neponecháváme nic náhodě a zastřešíme areál stanem. V případě padání pověstných trakařů je o vás postaráno a fest můžete užívat dosyta a suchou nohou !!!

Doprava je zajištěna autobusem (zdarma) na místo akce i zpět! Odjezd je od DK Metropol (ČB)13:00 hod, druhá zastávka bude u Výstaviště v 13:10 hod a třetí zastávka JČ Univerzita ve 13:15 hod.

Jako každoročně je zajištěno občerstvení sortimentu bohatého a cen lidových. Pro každého bude připraveno nějaké to zpestření v podobě bonusu na občerstvení či nějaké to promo CD - upřesněno bude na místě. Dále připravujeme festivalová trika.

Možnost stanování a parkování v přilehlých prostorech festu zdarma po dobu trvání akce.

Kapely:

DEVANIC (A)
AVENGER (cz)
COLD COWSHED (cz)
COWARD(cz)
DESTRUCTIVE EXPLOSIONS OF ANAL GARLAND (cz)
G.O.R.E. (cz)
JIG-AI (cz)
MATER MONSTIFERA (cz)
MISOGYNIST (cz)
PENTAGON (cz)
PISSTOLERO (cz)
PSYCHOTIC DESPAIR (cz)
SATISFUCKTION (cz)
SIN-DICK-8 (cz)
YORPU (cz)


Zveřejněno: 09. 05. 2008
Přečteno:
3213 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář