Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

G.O.R.E – From Second Side CD 2006, Grodhaisn productions

Fíha tak to je fičák. Po několika letech existence a jednom demu na krku, vydávají čeští grinděři G.O.R.E debutové album s názvem „From Second Side“.

Jedná se o klasický grind (řekl bych i trochu řízlý death metalem) s velmi povedeným zvukem. Samotné skladby vykazují jasné znaky toho, že kapela má jasno v tom co chce hrát a nehledě na to co hrají jiní souputníci, hrají si to prostě po svém. Občas se zatoulá death metal, občas něco jiného, komu to vadí. Technické výkony jsou též precizní a kapele to šlape, jak kdyby spolu hráli desetiletí. Poslouchá se to hezky, není to dlouhé, ani nijak zvlášť složité, jen mi dá celkem práci rozeznat jednu skladbu od druhé. Mezi nejvýraznější (alespoň tedy nápadem) rozhodně patří song „Angel Of Pain“, kde chlapci vsadili na pěknou melodii a vyšlo to.

U kapel tohoto druhu mi přijde zbytečné rozepisovat se o jednotlivých skladbách. Posluchač ať si sám vybere ty nejlepší. Myslím, že grindery tato hudba osloví, zbytek asi moc ne (myslím tedy z cd), na koncertě bych si asi i já s chutí zaskákal. Jediný opravdový minus, který na tomto albu vidím jsou „garážová intra“, to je skutečně trapné a desetiletí ohrané.

Závěrem bych kapele popřál všechno nejlepší do budoucna, rozhodně jsou nadprůměr, ovšem asi jen díky zvuku, jinak mi systematické opakování riffů dokola až do zblbnutí nic neříká. Zde (a neberte to nějak špatně) skutečně není více co napsat.

Čas: 35:09

Seznam songů:

  1. Brujeria
  2. Back To Beginning 
  3. Eat Meat Or Die 
  4. Murder 
  5. Angel Of Pain
  6. Fuck The Enemy
  7. My Lies
  8. Welcome To Hell
  9. Mask
  10. Purity 
  11. Reinfected 
  12. Revenge 
  13. Fresh Blood 
  14. G.O.R.E.

web: www.mujweb.cz/zabava/g.o.r.e


Zveřejněno: 11. 04. 2006
Přečteno:
3398 x
Hodnocení autora:
6 / 10

Autor: Dharm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

05. 06. 2006 16:53 napsal/a xAa
Hrubeee
Byl sem na koncertu hrubeee...... Kupil sem si cedko Hrubeee...... Ty intra me zezacatku SRALY ale ted Hrubee...... DOPORUCUJU.... HRUBEEEE:::...::..:::...