Nejbližší koncerty
INSANIA

30. 4. 2024 – Praha, Klubovna

Metalcoristé PROSPECTIVE a TRAVELLER „na čarodejnice“ dovezou explozivní energii i emoce

Event: https://fb.me/e/1y96w84SR
Tickets 

PROSPECTIVE z boloňské Felsine v roce 2013 sice původně vznikli jako sólový projekt bubeníka Flavia Cacciariho, ale pěknou řádku let už to drhnou jako stabilní kapela, která v r. 2016 výtečně debutovala s deskou „Beyond“. Zlom však přišel se třetí deskou „All We Have“ u na talenty prověřené stáje Long Branch Records.
Na nové desce „Reasons To Leave“ PROSPECTIVE představili nového zpěváka a jejich značně progresivní styl plný technické vyspělosti se obsahově zabývá tématy sebepoznání, odolnosti a složitosti lidských vztahů a je po všech stránkách dotaženou sbírkou, takže není divu, že dosud nejúspěšnější album kapely už nasbíralo přes 2 miliony streamů.
V dubnu a květnu je tahle italská bomba na turné. Na čarodějnice dorazí do pražské Klubovny společně s TRAVELLER.

Troufáme si tvrdit, že většina metalcore poctivců bude už německé TRAVELLER taky znát. Fanoušci jejich moderního metalcoru, kde není nouze o melodie, poctivé refrény ani groovy breakdowny, ho pro doplnění o zvukové podresy nazývají „ambient corem“. Do něj kvartet těchto talentů vnáší osobní zkušenosti, jež zabaluje do emocinálních příběhů, které jsou blízké téměř každému.
A pokud si nechcete nic představovat, prostě otevřete šuplík, kde se vám válí Currents, Invent Animate nebo Erra, a jste doma. TRAVELLER není cizí ani progrese, takže u nich nehrozí oposlouchání.
 


Zveřejněno: 24. 03. 2024
Přečteno:
89 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář