Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

9. 11. 2023 - Písek, Divadlo Pod Čarou

Jihoamerické old school metal kapely jsou zárukou kvality i zábavy. Dvojice takových uskupeních dorazí poprvé do Evropy a v Česku zahrají jediný koncert v Písku. Vyznavači metalu z dob, kdy ještě neexistovaly škatulky, si přijdou rozhodně na své. EVILCULT a GRAVEDANCER vám ukážou současný skvělý stav brazilské black/thrash/speed scény!

Start: 19:00

Kapely: 20:00 - 22:00

EVILCULT / POSLECH

Přední black/speed/thrash kapela brazilské scény. Trojice míří poprvé do Evropy jako kapela, která svými skvělými alby (kazetového verze vyšly mj. u píseckého labelu Tapes of Terror Records) dokázala strhnout pozornost nejen v Jižní Americe, ale i v celosvětovém undergroundu. Jak deska „At the Darkest Night“ (2020), tak novinka „The Devil Is Always Looking for Souls“ (2023) nabízí syrový metal, který si bere inspiraci u raných Sodom, Venom, Hellhammer a samozřejmě Sarcofago. Povinnost pro všechny staromilce!

GRAVEDANCER / POSLECH

Trojice ostřílených muzikantů se sešla v Sao Paolu, aby dala dohromady black/speed projekt Gravedancer. Jak již název napovídá, tohle bude špinavý tanec mezi hroby. Přímočarý 80s metal uctívající kapely jako Whipstriker či Apokalyptic Raids. S debutním albem „The First Rite“ to přijedou do Písku vyplenit. Jiné cíle nemají...

VSTUPENKY
Info o akci
Website

Pořadatel: Thrash Nightmare Promotion


Zveřejněno: 02. 07. 2021
Přečteno:
427 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář