Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

3. 11. 2023 – Recykl, Mostecká 4, Praha 1

Večer plný brutální elektroniky, zvukových ploch a znepokojivých projekcí v klubu Recykl. Karlův most se otřese v základech!

PETROLIO
https://www.facebook.com/petruspetrolio
Projekt Enrica Cerrata z Itálie se pohybuje mezi experimentálním noisem, filmovými soundtracky a divadelními kompozicemi. Petrolio vydal řadu nahrávek, spolupracoval například s Jochenem Arbeitem (Einstürzende Neubauten) nebo Aidanem Bakerem (Nadja) a odehrál několik koncertů po celé Evropě, kde sdílel pódia například s Lingua ignota, Of the Wand & the Moon, Winterkälte nebo Uochi Toki.

BOLEHLAV
https://www.facebook.com/blhlv
Projekt Michala Milka spojuje ty nejlepší okamžiky tvrdého dubstepu s drum’n’bassovým švihem, metalem, úderností industrialu a šmakem špinavých experimentů. Výsledkem je hudba jako neurotická porucha, zlámané beaty, zkroucené basy a texty rozkrájené Occamovou břitvou jen na ta nejdůležitější sdělení. Jeho debutové EP Don't Believe In No Ghosts vydal francouzský label Audiotrauma.

UGFC
https://unclegrashasflyingcircus.bandcamp.com/
Uncle Grasha’s Flying Circus je projekt Willhelma Grassliche. Jedná se o audiovizuální, valivou a řezavou nálož totalitní propagandy, válečnou vřavu a stav obležení. Nepříjemné obrazy z historie, pomalá pochodová rytmika a všepronikající stěny zvuku. UGFC je již téměř dekádu na scéně, vydal tři alba a mnoha dalšího neřadového materiálu.

SWEEPS 04
https://www.facebook.com/sweeps04
Projekt Václava Dobiáše, který s klasickou sestavou kytarových efektů vytváří vrstvy ploch měnící se v postupnou hlukovou stěnu, vás donutí zastavit se, zpomalit mysl a ponořit se do hlubin postapokalyptického drone metalu s doomovými i blackovými tendencemi. Sweeps má na kontě několik nahrávek a spoustu odehraných koncertů.

https://www.facebook.com/events/343097154937385


Zveřejněno: 08. 09. 2021
Přečteno:
180 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář