Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Říjen-prosinec 2023, Česko

Po roční odmlce a změnách v sestavě se nadějný progresivní djent kvintet NOMURA hlásí s novým EP „The Silent Whisper“ a chystá minitour.

NOMURA na česká klubová pódia přiveze zbrusu nové EP „The Silent Whisper“ kombinující mladické nadšení se zahraniční produkcí: „K perfekcionismu jsme EP dotáhli díky individuálnímu přístupu a zkušenostem z oblasti corové hudby Ryana Wooda z 105mm Studios v Británii, se kterým jsme na EP úzce spolupracovali,“ dodává bubeník Dominik Černoch k práci ve studiu 105mm Studios.

Turné k novému EP kapela odstartuje svým pražským debutem v legendárním klubu Modrá Vopice, kde vystoupí za podpory kapel NEWSPEAK (metalcore) a BETWEEN THE PLANETS (progressive-metal). Hned o týden později si NOMURA střihne neméně zajímavý koncert tentokráte v roli předkapely HENTAI CORPORATION ve Frýdku-Místku.  Dále se zastaví v Olomouci, Brně, Kopřivnici a koncertní rok ukončí v Kolíně. 
 

  • 6. 10. Modrá Vopice, Praha
  • 13. 10. support Hentai Corporation -  Frýdek-Místek 
  • 28. 10. Olomouc
  • 13. 11. Brno, M13
  • 18. 11. Kopřivnice 
  • 9. 12. Kolín

Muzika kapely NOMURA míří přímo solar, tlak zjemňuje ambiencí i jemnou kytarou. Nakažlivý lámaný rytmus táhne dopředu. Pětice talentů se ponořila do vod moderního progresivního metalu založeného na specifickém groovu a sekání typického pro djent, přičemž laškují s core žánry s přívlastky death-, metal- či hard-. 

Klip „The Silent Whisper“: https://www.youtube.com/watch?v=K7VufqAw7Jk&ab_channel=SmileMusic


Zveřejněno: 21. 10. 2021
Přečteno:
282 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář