Nejbližší koncerty
TELEPATIE VI

6. 10. 2023, Klatovy - kavárna KD Družba

ASMODEUS – pozvánka na křest nového alba Pobřeží královny Marie a výročí 35 let kapely [2023|10|06]

https://youtu.be/p4OfuFJbMUs

[TZ]: ASMODEUS: 35 LET NA SCÉNĚ A KŘEST 9. ALBA

Nejstarší klatovská rocková, respektive metalová kapela právě slaví 35 let na scéně a při té příležitosti vydává své 9. řadové album.

Asmodeus vznikl v roce 1988 a bez ohledu na spletitou historii vždy upřednostňoval neotřelost a kvalitu před fádností a komerční průměrností. I v současnosti nadále předkládá svůj vlastní pohled na žánr, který ho pokaždé výrazně odlišoval od zástupu šablonovitě hrajících kapel.

Mezního uznání se dočkal v roce 2015, kdy byl oceněn soškou Anděla v kategorii Hard'n'Heavy za album "Past na Davida Kleinera". Jednalo se o koncepční desku, obdobně jako v případě novinky "Pobřeží královny Marie", která vyšla letos a jejíž křest proběhne v pátek 6. 10. 2023 od 20:00 hodin v kavárně KD Družba v Klatovech. Domácímu publiku se tak Asmodeus koncertně představí po dlouhých pěti letech.

"Na výroční koncert spojený se křtem nového alba pro vás budeme mít připraveno několik překvapení, která ovšem nemůžeme prozradit dopředu," láká na výjimečnou událost frontman, autor hudby a jediný zakládající člen kapely Miloš Bešta.

Web Asmodeus: http://www.asmodeus.info/

Web Magick Disk Musick: https://www.madmusick.cz/


Zveřejněno: 05. 10. 2021
Přečteno:
320 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář