Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
Heathen Convention 2024

7. 5. 2021, live stream

Jelikož doba je zlá a vakcína je stále nedostatkovým zbožím, přišla osvědčená partička Hentai Corporation s konceptem koncertu v očkovacím centru, kdy zájemce “napíchá” online. Pravda, sice to bude jen rock’n’rollem a ne Sputnikem V, ale alespoň nehrozí, že vás očipuje Bill Gates.

“V pátek 7. května vypukne v prostorách nespecifikovaného očkovacího centra klasická taškařice, kterou máme už tak dlouho odepřenou. Naposledy jsme si zahráli někdy v září, takže už se nám klepou ruce. Tentokrát to ale neni kvůli kořalce,” konstatují Hentai.

V plánu je velmi pestrý kulturní program, během kterého dojde vyjma hudební produkce i na herecké vložky. “Rozhodli jsme se to pojmout jinak než klasickej stream, páč už je to všechno po tom roce dost nuda a přizvali jsme si ke spolupráci kamarády z divadelní scény,” doplňují členové kapely. V rámci live streamu zároveň mohou fanoušci přispět formou crowdfundingu a pomoct tak kapele zotavit se po roce bez koncertů a posunout ji tak blíže k nahrání nového singlu či natočení videoklipu.

Mimo kapelu tak na svých obrazovkách spatříte herce ze soubor Divadlo MASO, Adama Ernesta z Činoherního studia Ústí nad Labem či Michala Bednáře z 11:55. To vše pod režisérskou taktovkou Adama Skaly.

Seznam položek, který si můžete zakoupit a přispět tím kapele nejen na realizaci přenosu naleznete na  https://www.obyvak.tv.

Takže si udělejte čas, uvolněte se, nastavte půlky a nechte se  v pohodlí svého domova od Hentai naočkovat trochou toho rock’n’rollu!


Zveřejněno: 01. 05. 2020
Přečteno:
829 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář