Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Short report: IFA records oslavil narozky a u toho samozřejmě nesměly chybět jeho dvorní kapelky. Termín i místo slibovaly vydařenou akci.

Na místo jsme dorazili s ještě dost časovou rezervou, protože Corbow tu měl nějaký vyřizování, takže my ostatní jsme ho museli respektovat. Přípravy už jely v plném proudu a na pódiu se chystala první kapela, pro mě naprosto neznámí DOWNGRADE. Po našem příjezdu ještě skoro prázdný sál se stačil do začátku akce slušně zaplnit.

Musím hned z kraje napsat, že DOWNGRADE mě příjemně překvapili, melodický a nápaditý mix coru a metalu, kapela je mladá a myslím, že ještě půjde nahoru. Zajímavostí také bylo to, že druhou kytaru obsluhovala sličná slečna, která jí ovšem neměla pouze jako módní doplněk na pódiu, ale hrála na ní na dobré úrovni, včetně sól.

Druzí vystoupili trhovičtí MATER MONSTIFERA, o téhle kapele už jsem toho taky napsal spousty, tak snad jen, že nové cd je za dveřmi, křest bude na Afodu, zahráli tradičně přesně a předvedli i cover od Iron Maiden, což mě dost překvapilo.

Třetí OBLOMOV na mě působil trošku studenějc, než třeba v Branné, ale vzhledem k tomu, že jsem tuhle kapelu taky viděl v poslední době dostkrát, tak jsem se věnoval spíše prodeji CD. Kluci jsou na CD super, ale živě mi to připadalo trošku bez šťávy.

Předposlední F.O.B., hrálo se opět téměř jen z nové desky ?default?, zhruba v polovině setu jsme ještě i na téhle párty pokřtili novou desku. Poté bylo na pořadí ještě překvapení večera pro Ifu od kámošek a přítelkyně Jany. Pro mě však zklamání, nejdříve to opravdu vypadalo slibně, ale pak se to zvrhlo :). Holky přinesly na pódium šlehačku ve spreji a teď to přijde, teda myslel jsem že to přijde, a sice, že si holky vyhrnou trička a na prsa si pěkně šlehačku nastříkají,... no holky si sice trička vyhrnuly, ale k mému zklamání seshora a šlehačka tak přišla jen nad prsa, no nuda,... a Ifa (dal nohy na ramena) a lízal a lízal.... pardón, to je odjinud, mnooo, ale slízal to skoro všechno :-) poté F.O.B. pokračovali v rozjetém setu, a až k jeho konci přizvali opět Ifu na pódium, aby s nima zapěl Time Runs So Slowly.

Poslední bandou na oslavě byli AGONY z Dačic, propagace nové desky a stejně i návrat k předchozí v podobě In Nomine a opět s Ifou za mikrofonem, super tečka za výbornou párty, kterou jsme museli opustit tešně před závěrem (jen hudebním, počítám, že se určitě pařilo do rána).


Zveřejněno: 20. 06. 2005
Přečteno:
3303 x
Autor: Márty | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

26. 06. 2005 21:31 napsal/a Ifa
Fotky
No temtokrát je to docela v klidu na to co se tam všechno dělo.
25. 06. 2005 09:58 napsal/a manafob
fotky
jsou tady a vecer budou dalsi jestli to pujde :-) rozjelo se to tam hezky no :-)
24. 06. 2005 13:53 napsal/a Mrcy
Sem s nimi
manafobe, tak je sem hod!!! :-)
23. 06. 2005 14:15 napsal/a manafob
...
ja myslim ze jsem nejaky fotky uz videl... takze debata se hodne rozroste po jejich zverejneni :-)
23. 06. 2005 08:16 napsal/a marty
... xixi
jak dedecek menil az vymenil....