Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

24. 2. 2018, Hořovice - Klub Labe 18:00

V Hořovicích se 24. února 2018 uskuteční 2. ročník regionálního festivalu, který je zaměřen, jak je z názvu patrné, na místní undergroundovou scénu. Festival si neklade žádné mantinely v žánrech, a tak se v klubu Labe, kde se tento festival uskuteční, můžete setkat nejen s rockovým žánrem, ale i s kapelami tvrdšího ražení. Festival zaštiťuje hardcorová banda VALURY s fenomenálním Richardem Abrahamem, který přislíbil fanouškům na začátek festivalu 100 piv zdarma. Mimo slušný zvuk, s kterým se v klubu Labe můžete setkat, proběhne i tombola, kdy šťastlivci mohou obdržet vstupenky na různé festivaly, mimo jiné i na Obscene Extreme a Brutal Assault.

GOAT CULT ze Žebráku fungují od roku 2015 a již v následujícím roce nahráli s kolegy ze SHITSTORM a VALURY na split demo pár death metalových štychů, které jsou trochu hutné, občas rockandrollové a sem tam heavy. Ač je kapela mladá, tak vyhranost jí nechybí. Nakonec kapelu spojuje jisté pouto s MURDER INC., a to ať už současným basákem Benem či minulými muzikanty.
http://bandzone.cz/goatcult

Hořovický KNEDLOFIL vznikl v roce 2015 a hraje svižný a zároveň veselý punk rock. Sami o sobě říkají: „Máme rádi prdel a tu si děláme i sami ze sebe a to se odráží v našich textech a názvu kapely". Věhlas kapely víceméně nepřekročil hranice berounského okresu, ale to nic nemění na tom, že čtyři kamarádi to myslí vážně a s nevážnými texty a skočnou hudbou baví nejen sebe.
http://bandzone.cz/knedlofil

MURDER INC. zřejmě představovat není potřeba, protože kdo by neznal kapelu, která se řadí k tuzemské thrash metalové špičce. A loňské EP „Povolení zabíjet" mluví za vše. A tak jen dodám, že kapela pochází z Berouna, její počátky můžeme dohledat někde v roce 2011. První koncert sice měli až o dva roky později, ale od té doby jsou tito řezníci k nezastavení a jejich koncertní nasazení a to jak počtem koncertů anebo pódiovou show jím může kdejaká kapela závidět a to nepočítám hraní s kapelami S.D.I., NECRONOMICON, HOLY MOSES a ASSASSIN.
http://bandzone.cz/murderinc

Králův Dvůr zastupují rockový RAPETE, kteří toho moc za sebou sice nemají, ale v každém případě odhodlání k zábavě jim nechybí, o čemž nás mimo jiné přesvědčí i raper Tom. A možná se dočkáme i čerstvé nahrávky, kterou slibují na letošní zimní období.
http://bandzone.cz/rapete

Zřejmě služebně nejstarší kapelou jsou power metaloví RAVENLAW z Hořovic. Na své si určitě přijdou ti, co mají v oblibě kapely RHAPSODY, RUNNING WILD anebo MANOWAR. Už dávno je pryč doba, kdy své hudební nápady zvěčnili na CD „King Imperial".  Kapela se v rázné metalové smršti, která je podpořena klávesami, představí s playlistem plným nových písní.
http://bandzone.cz/ravenlaw

SHITSTORM obdobně, tak jako GOAT CULT se nám mohl představit v loňském roce na split demu společně s VALURY. Kapela s charizmatickým zpěvákem Mikešem nabídne přímočarý metal, který sklouzává až k death metalu. A pod pódiem si s nimi zařádí určitě slušný počet fans, neboť mají v Hořovicích a přilehlém okolí slušnou základnu.
http://bandzone.cz/shitstorm

VALURY se sice na obálce aktuálního alba „Projev svobody" (2017) tváří roztomile, ale jejich hardcorová vzteklost nás přesvědčí, že kapela ostřílených muzikantů to se svým hudebním projevem myslí víc než vážně. Avšak s nadhledem a určitě zábavně zhodnotí vše, co se točí kolem nás obyčejných lidí (fans) a to politiku, peníze, život, válku a smrt nevyjímaje... V každém případě se přijďte pobavit a kapela přidává vzkaz: „Stay tuned!"
http://bandzone.cz/valury

Vstup: 100 Kč
Začátek: 18.00

Veškere informace na facebookové stránce Region festu.


Zveřejněno: 05. 12. 2017
Přečteno:
3514 x
Autor: 4horsemen | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář