Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Vůbec poprvé navštíví Českou Republiku úspěšná španělská skupina „Soziedad Alkoholika“ v rámci evropského turné na podporu svého nového alba „Mala Sangre“. Skupina, jejíž hudební styl se dá jen velmi těžce definovat se zmítá někde mezi hardcorem, trashem, metalem či punkem. Své publikum si však tito španělští rebelové získávají hlavně svou neuvěřitelnou koncertní energií. 
Kapela vznikla v roce 1990 a dodnes hraje v původní sestavě. V roce 1991 vydává své první album s názvem Soziedad Alkoholika. Tímto albem prolomili bariéry mezi Metalem a Punkem, což do té doby bylo pro mnohé nemyslitelné. Ve svých textech tvrdě naráží na politickou situaci ve Španělsku.
Soziedad Alkoholika za dobu své existence vydala 8 alb a procestovala mimo rodné Španělsko také zbytek Evropy, Ameriku či Japonsko. Kapela patří mezi nejúspěšnější skupiny ve Španělsku v tomto žánru, co se návštěvnosti koncertů a prodeje desek týče.
Letošní turné kapela odstartovala začátkem února ve Španělsku a putuje přes Portugalsko, Itálii, Francii, Německo. V České Republice bude mít jen jednu zastávku a to v pražském klubu Futurum Music Bar dne  14.4.2009 od 20hod.
Jako předkapely se představí pražská emo-trashová skupina Dymytry a netradičním zpestřením celého koncertu bude dívčí smyčcové trio Inflagranti, které letos vydává nové album s názvem Restart.

Vstupenky v předprodeji za 130,- Kč v síti Ticketstream www.ticketstream.cz a Ticketpro, www.ticketpro.cz

SOZIEDAD ALKOHOLIKA (ESP) – www.soziedadalkoholika.com
DYMYTRY (CZ) – www.dymytry.cz
INFLAGRANTI (CZ) – http://bandzone.cz/inflagranti


Publikováno: 20. 03. 2009
Autor: Hanka