Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt
Už jen pár dní zbývá do konce roku. Všichni, kdo se chystají na festival Basinfirefest, jehož příští ročník se koná v termínu od 3. do 5. 7. 2009 ve Spáleném Poříčí, mají poslední šanci objednat si  vstupenky pro svoji partu za nejvýhodnější cenu. Nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak lístky získat, je napsat si o ně prostřednictvím sms zprávy na telefonní číslo 603 43 25 95. Přesný postup objednávky a částky, které můžete ušetřit, najdete na stránkách www.basinfirefest.cz.
Permanentka na celé 3 festivalové dny je  už jen do konce letošního roku k mání za skvělých 450,- a s dalšími množstevními bonusy navrch.
A na co všechno se příští rok můžete na Basinfirefestu těšit? Ze zahraničních hostů jsou potvrzení švédští heavymetaloví Sabaton, nekompromisní industry metalová parta z francouzské Marseille Dagoba, česko-německý atmosférický metal v podání formace Symphonity a také německá legendární parta Wizard. Z české a slovenské rockové i metalové scény vystoupí špičky jako Arakain, Alkehol, Citron, Doga, Miloš DODO Doležal, Horkýže Slíže, Krucipüsk, Polemic a další. Line-up pro vás postupně doplňujeme, proto sledujte www.basinfirefest.cz.
V jednání jsou zahraniční headlineři a nejedno zajímavé hudební překvapení i řada nehudebních festivalových lákadel.

Iva Boková
PR & Media
tel: +420 777249733
e-mail: media.basinfirefest@gmail.com
web: www.basinfirefest.cz
www.ceskarockovaliga.cz

Publikováno: 17. 12. 2008
Autor: Johan