Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Mocný kmen KANDARu povstal, aby vyvrhnul na světlo tohohle zkurvenýho světa další album! Tentokráte na téma filmů legendárního (nejen) vizuálního experimentátora Jana Švankmajera, a poprvé nazpívané v češtině - a je to hell!!! Nervní a psychotický riffy prolétají nad brutální bicí linkou a netradičně nafrázovaný zpěv Made in Topi dokonává dílo zkázy. Tenhle originální hudební mix je peklem pro labilnější jedince, a i sama kapela tenhle matroš - pro jistotu - skládala vždy ve stínu "zeleného tabáčku." A cíl se podařil - KANDAR na novým albu vystihli atmosféru filmů Jana Švankmajera naprosto přesně - hudba je stejně "groteskní, šílená a vášnivá" jako filmy tohohle kultovního režiséra! Zhulenej psycho-grind z Brna? To sedí přesně, myslím! Postav se na stranu KANDARu! Postav se na stranu GRIND CORU!

Kazetová verze vychází na HARDCORE LOVES ALL COLORS records - metal/punkovým labelu, který vydává pouze STRIKTNĚ netradiční kapely, stylově proplouvající přes celý neprobádaný území extrémní hudební scény! Čím podivnější - čím šílenější - tím lepší!

Očekávej toxo-green kazetku s polepem, barevným 6-ti panel bookletem, v krabičcce s průhlednými modrými dvířky a zvětšenou fazetkou, grafikou od El Prskavce a obalem od Crazy Dana! Obal obsahuje i challenge - uprostřed bukletu je ukryto tajemství rozuzlení příběhu motivu z obálky - kdo najde??? :)

Prvních 20 kusů obsahuje mini-samolepku s efektem jehličkový tiskárny - pro zbystření tvojí vlastní Síly Imaginace!
KANDAAAR!!! KANDAAAAAAAR!!!

Objednávej na:
mipunk@seznam.cz

Fotos v příloze!!!

Zdraví
mičl
(piš si i o aktuální distro-list kazet plných muziky bez kompromisů - pouze extrémní hardcore, extrémní metal, grind, death, thrash, crust/punk, ale i jazz/rock, noise!!!)


Publikováno: 09. 12. 2023
Autor: Coornelus

Fotogalerie