Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Aephanemer - Francúzska kapela hrajúca melodický death metal bola založená v roku 2014 pôvodne ako sólový projekt Martina Hamicha, ktory po úspechu prvého EP nabral zvyšok zostavy. Kapela raketovo mieri nahor a dosahuje medzinárodné úspechy - od svojho debutu vydala ďalšie tri albumy, pričom posledný vyšiel pod hlavičkou Napalm Records. Aephanemer, ktori mimo iného hrali aj na festivaloch Wacken či Hellfest, sa v rámci európskeho turné predstavia prvý krát aj na Slovensku v Bratislave!

Sinners moon - Epický symfonicky metal pôvodom zo Serede, vstáva z popola v novej zostave. Kapela v minulosti spolupracovala aj s takými menami ako Tony Kakko z kapely Sonata Arctica, alebo Roland Grapow z Masterplanu. Momentálne pripravujú nový album, z ktorého niekoľko piesní budete mať možnosť počuť medzi prvými!

Achsar - Známa a zabehnutá levická folk metalova bojová horda sa predstavi už aj s novym albumom! V minulosti kapela spolupracovala s Kopriklaanmi kde im spevák Milan naspieval slovensku verziu hitu Beer, Beer!

Lístky dostupné vo zvýhodnenej cene 13€ v sieti Ticketportal

https://www.ticketportal.sk/event/Aephanemer-european-tour-2024?idp=196140#modalVyberPocetMiest20


Publikováno: 05. 12. 2023
Autor: Johan

Fotogalerie