Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Symfo-powermetalová kapela, která loni vydala nové album „Integrity“, připomíná aktuální řadový počin novým singlem a videoklipem „Bičem proti lásce“. Nakažlivá, melodická písnička zněla mnohokrát z pódií během letošního léta. Proto nyní dostala také obrazový kabát z koncertu.

"Skladba "Bičem proti lásce" je aktuálně asi největším protestsongem v repertoáru SEBASTIEN. Slovy textu se lehce dotýkáme politiky, světa sociálních sítí a celkově aktuální atmosféry ve společnosti. Nastavujeme tak zrcadlo, abychom mohli to, co v něm vidíme, upravit a zkrášlit... Věřím, že se nám to společně podaří,“ přibližuje téma písně kapelník Jiří Rain.

„Klip k této skladbě, která se stala v poslední době hodně oblíbenou a do playlistu jí zařadilo například Rádio HEY, jsme točili na Monster Meetingu v Jindřichově Hradci. Chtěli jsme tak na jedné z posledních zastávek téhle úžasné putovní akce zachytit a zaznamenat tu neuvěřitelnou atmosféru splynutí kapel a fanoušků! V době covidu to byl opravdu zázrak a všechny zastávky Monster Meetingu, které jsme mohli absolvovat, jsme si maximálně užili!“ prozradil Jirka.
„Letošní koncertní sezóna pro SEBASTIEN už skončila, a proto právě teď - jako takovou malou vzpomínku a poděkování všem lidem, kteří nás mají rádi - vypouštíme zbrusu nový videoklip "Bičem proti lásce"…“ dodal na vysvětlenou zpěvák a kytarista SEBASTIEN.

Videoklip Bičem proti lásce - https://www.youtube.com/watch?v=nkbHhWLHmK8
https://www.facebook.com/sebastienband
https://www.sebastienofficial.com/


Publikováno: 19. 10. 2021
Autor: Johan

Fotogalerie