Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Kapela MARTIANS -  tedy Martin Schuster a Martin „Spacosh“ Peřina, známí z působení v Mindwork, Face The day, Between the Planets a Elbe, připravuje na konec roku vydání debutového alba You Are Here ze kterého právě uveřejňuje druhý singl.

"Jeho poslech ve mě evokuje někdy poklidnou a jindy zase vzrušující a experimentální jízdu krajinou při které se člověk prostě jen nechává nenuceně unášet přítomností a pozoruje svět kolem. Vkusně na to navazuje i grafická stránka singlu, která barevně znázorňuje jednotlivé fáze jednoho jediného dne. Při poslechu tak začnete svůj trip při ranním rozbřesku, na chvíli se propojíte s horkými slunečními paprsky během poledního slunce, v nenápadnějších bezstarostných barvách pozdního odpoledne nejspíš zapomenete i na číslo své kreditky až nakonec svůj výlet do neznáma raději pozvolna zakončíte za příchodu tmy. A pak se možná budete chtít i vrátit a celou jízdu absolvovat znova:)" uvádí na adresu singlu Spacosh.

"Z hlediska významu textu je možné skladbu vnímat jako pomyslné loučení se stávajícím životem, odpoutání se od jeho okovů a svobodnou cestu vstříc novým životním výzvám." dodává Martin Schuster.

Album vyjde jak na vinylu, tak na CD.

Bubny na album nahrál zkušený Roman Vícha (Ewa Farna, Muff, atd), desku mixoval Matouš Godík (Machinarium, Floex, Bratři Orffové, - 123 min, atd) a o grafickou stránku se postaral Aleš Fulín, který stojí např. za grafikou pro kapelu Zrní.

Související odkazy:
Singly:
"Goodbye Song": https://youtu.be/ZWnwwm0eyx4
"A Soul of New Days": https://youtu.be/EhrvDOO8giI

FB Martians
Instagram Martians


Publikováno: 17. 10. 2021
Autor: Johan

Fotogalerie