DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Obscene Extreme Festival zveřejnil další kapely, které se zůčastní letošního ročníku.

NASAĎTE BORATOVKY, PŘIJÍŽDĚJÍ SPASM!!! Pamatujete ty doby, kdy si hlavní tanečník Radim nasadil boratovky a nám všem spadla brada? Ta doba je opět tady! Pokud si rádi hodíte bokem, tak tady je pro vás kapela, která se v průběhu let vyprofilovala jako jedna ze zásadních v houpavých rytmech nejen na české scéně!!! Jejich nová deska "Mystery of Obsession" vychází přesně před OEF a to 15. 7. 2021. První ukázky jasně dokazují, že kapela je opět dál a tahle nahrávka vám pořádně provětrá ušní boltce!!! Tenhle rok je opravdu potřeba se nadechnout a prostě se odvázat!!! Pojďme na to společně se SPASM!!!

NECROVILE - NEKOMPROMISNÍ SMRTÍCÍ MORFÓZA!!! Máte rádi poctivý a vášnivý brutal death metal plný prvotřídních muzikantů? Protože ne vždy záleží na tom, z jaké země pocházejí. Řekněte si Rumunsko... ale znáte NECROVILE? Tato banda vám rozbije pysky na počkání! Nemluvě o Calinovi, který bezchybně trhal struny v PESTILENCE, nemluvě ani o Septimiu, který tříská ve vraždících DISAVOWED… připočtěte si také CLITGORE a mnoho jiných band, kde kluci zařezávají.Co vám z toho vychází??? Chlapi nám natrhli anály na OEF v roce 2009 a jelikož se schyluje k nové nahrávce, je čas je zavolat zpět a užít si jejich šílený set, my se už moc těšíme!!!

NĚMEČTÍ ŠAMPIÓNI TURBO SPEED VIOLENCE YACOEPSAE ZPĚT NA OEF PO 9 LETECH!!! Je nám ctí oznámit návrat nejrychlejší německé kapely na našem festivalu, jedinečných... YACOEPSAE! Čas letí stejně rychle jako jejich bleskové Turbo Speed Violence, protože nebrousili pódium OEF, považte... 9 let..., ale nám to připadá jako včera. Těžko lze zapomenout jejich show z roku 2012 na Bojišti, tak originální a naprosto ohlušující. Po 31 letech od svého vzniku, tito maniaci nevykazují žádné známky opotřebení a dokázali to svým nejnovějším dlouhohrajícím albem „Timeo Ergo Sum“, zničujícím tornádem Hardcore/PowerViolence za neskutečné rychlosti bicích! A nejzajímavější věcí je, že jsou zpět s kompletně obnovenou sestavou, kterou mnozí z nás ještě neviděli naživo. Thore zaujal místo po Emuovi za bicími a Manuel je nový ničitel čtyř strun. Jedna věc je zaručena. Všechny nás zaplaví smrtící cyklón maniakálně rychlého Power Violence zahraného s nezastavitelnou zuřivostí a balistickou přesností. SCHNELLER!!!

Facebook

Web

 


Publikováno: 10. 06. 2021
Autor: Bury

Fotogalerie