F.O.B. - Outside The Palace Walls

Obscene Extreme Festival zveřejnil další kapely, které se zůčastní letošního ročníku.

 BÝT HARDCORE NENÍ SRANDA!!! Už jsme je jednou na OEF viděli. Hardcorová čtveřice jihlavských kamarádů, PRŮMYSLOVÁ SMRT!!! Opravdový a poctivý hardcore bez nějakých kudrlinek, siláckých póz, oholený až na kost!!! K tomu neuvěřitelná nasranost jak v textech, tak v projevu zpěváka Mičla!!! Však si poslechněte jejich, zatím poslední desku, „Invaze Změn“ a počkejte si s námi na jejich Obscene Extreme „hate set“. Toto kladivo se jmenuje PRŮMYSLOVÁ SMRT!!! A udeří nás, kurva, silně!!!

 BRNĚNSKÝ RAW PUNKOVÝ TANEC SMRTI!!! Svět kolem nás se hroutí!!! A toto brněnské raw punkové kvarteto, nazvané BRÜNNER TODESMARSCH, to sakra dobře ví, protože v jejich muzice a textech je naléhavost, jaká se dnes už u kapel jen tak nevidí!!! Pedál rychlosti sešlápnutý na podlahu, energie a angažovanost, to jsou hlavní atributy BRÜNNER TODESMARSCH!!! Při jejich prvním OEF setu vzpomeneme na zlatá léta českého raw punku, Kdy nás válcovala třeba Mrtvá Budoucnost a další. BRÜNER TODESMARSCH bude na OEF chodit po střepech!!!

 PEKELNÝ SOUND METAL PUNKOVÉHO CHAOSU!!! Špína!!! To je to slovo, které se dere na povrch při poslechu této slovenské pětice říkající si BETON!!! Jak sami říkají „čistota je pro omezené sračky“ a válcují nás chorobným metal punkem, kde bicí jednou v d-taktu a kytary nakládají jeden těžký death metalový riff za druhým!!! BETON budou na Obscene Extreme festivalu podruhé a my věříme, že jejich set bude ještě lepší než ten z roku 2013, kdy nás zadupali do červené země!!! Toto bude čelní náraz!!!

Facebook

Web

 

 


Publikováno: 07. 06. 2021
Autor: Bury

Fotogalerie