Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Ahoj přátelé, 

Přijměte krátké info k námi pořádaným akcím:


1. SATAN KLAUS

Jak už asi všichni víte nebo minimálně tušíte, tak letošní pokračování tradiční vánoční veselice se neuskuteční. Všichni sami vidíte, co se kolem nás děje. Nechceme a nebudeme společenskou situaci nijak komentovat. Je to na pytel, to je asi tak všechno, co se dá říct, aniž bychom zabředli do vulgarit :-). Omezíme se tedy na strohé oznámení, že i když je nám to moc líto, SKF se letos poprvé po 21 letech neuskuteční, odkládáme jej na 25. 12. 2021 a budeme se těšit na setkání v příštím roce. Zapište si tedy do deníčků nové datum, děkujeme.


2. ETEF

Rádi bychom ještě jednou poděkovali všem, kdo letos přišli podpořit šestý ročník ETEF open air festivalu ve Volyni. Až zpětně nám dochází, jakou jsme měli kliku, že fesťák proběhl a dopadl tak příjemně, jak dopadl (a to opravdu HLAVNĚ díky vám!).

Nu, a co dál? Upřímně, v aktuální situaci to moc růžově nevidíme. Doba kultuře opravdu nepřeje a těžko říct, jak dlouho tento stav potrvá. Letos na jaře jsme šli čelem proti zdi a díky tvrdohlavosti a neústupnosti jsme festival dostrkali až k realizaci. Ale právě proto, že víme, jaké to byly nervy a k jakým improvizacím a kompromisům na poslední chvíli jsme byli donuceni... právě proto jsme se v pořadatelském týmu dohodli, že původní dramaturgický plán 2020 resp. 2021 (Centinex, Ancient, Svart Crown, Sadist a další) ODLOŽÍME na neurčito. Co naplat, jsme ze starý školy, festival vnímáme jako slib fans - sestava kapel by měla platit, i kdyby čert na koze jel. Letos jsme věřili, že slíbené kapely přivezeme, nakonec se podělalo, co mohlo :-), našli jsme (snad) solidní náhrady a vyšli jsme z boje (snad) se ctí. Ale jednou nám to stačilo. Po repete netoužíme :-).

Několik desítek z vás již má zakoupené vstupenky na ETEF 2021 do Volyně s původně avizovaným programem. Jelikož už teď víme, že nebudeme schopni splnit to, co jste si od nás objednali, tak všem vrátíme peníze za tyto vstupenky. Ozvěte se nám prosím na e-mail info@etef.cz a domluvíme se na na způsobu vrácení finančních prostředků.

ZNAMENÁ TOHLE KONEC ETEFu? TAK TO POZOR!!!!! TO ANI NÁHODOU!!!!!!!!!!!

ETEF v létě bude, pokud to jen trochu půjde!!! Neumíme si představit, co by se muselo stát, abychom se vzdali úplně. PRÁVĚ NAOPAK!!! Korona nás paradoxně donutila přemýšlet i nad věcmi, které jsme brali jako pevně dané. V tuto chvíli by bylo předčasné sdělovat detaily, přeci jen do léta se může stát hodně věcí. Ale rozhodně nemrháme časem a potají připravujeme velmi netradiční ročník - lokalitou, kapacitou, cenou vstupenek, výběrem kapel a celkovým duchem akce. Napište si do kalendářů datum 24. 7. 2021! Vše ostatní zveřejníme později.

Nebojte, až přijde čas, o všem se dozvíte jako první!

Závěrem přijměte naše srdečné přání pohody, štěstí a zdraví o svátcích i v roce 2021 (snad bude ve všech ohledech lepší než ten letošní!). Dávejme na sebe pozor, buďme zdrávi a optimističtí! Ať už se děje cokoliv, metal je s námi a je jen otázka času, kdy se opět setkáme!

Těšíme se!

Honza, Ramus + ETEF team

https://www.facebook.com/eteffest/

http://www.etef.cz/


Publikováno: 24. 12. 2020
Autor: Johan

Fotogalerie