Nejbližší koncerty
  • 16. 04. 2024Extrémní death-thrashová kapela SPIDER KICKER'S z Řecka h...
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
HEIDEN – Andzjel

10. 11. 2016, Praha – Nová Chmelnice

ORPHANED LAND s velkolepým doprovodem vystoupili v Praze.

Ve čtvrtek 10. 11. se pražskou Novou Chmelnicí prohnala netradiční hudební variace kapel včele s izraelskou skupinou ORPHANED LAND.

Večer zahájila kapela CRISALINDA z Chile. Po ní na pódium nastoupil ruský marš klávesáka Alexandra Osipova, IMPERIAL AGE, který byl rozhodně nejpočetnějším souborem večera. S nimi také skončila ženská hudební účast a to v podobě velice půvabné klávesačky Jane Odinstsové a zpěvačky Alexandry Sidorové.

VOODOO KUNGFU naprosto zbourali limity evropské exprese i performančního umění a taky dost možná celou Novou Chmelnici... S jejich hudbou jsme se vydali až na dálný východ a to do Číny. VOODOO KUNGFU, jak jejich název napovídá, ve své hudbě mísí čínskou hudbu s metalem a jejich živé vystoupení je čirá exprese, která vás i možná díky zvukům obřadně znějících bubnů odnese do jiného světa. Poté co se (aspoň mně ano - úsměv) této kapele podařilo celému sálu vymýt mozek, mohli se lidé nadechnout a začít si uvědomovat, že teď přijde možná nejodvážnější kapela této doby, izraelští ORPHANED LAND, kteří navzdory politické situaci nedbají na kontroverzi dnešních náboženství, ale jsou úžasným hudebním i lidským důkazem toho, že války kvůli kulturním rozdílům jsou jen zbytečná lidská zatvrzelost. Své fanoušky přivítali písní „All is One“ a jako jeden z posledních přídavků zazněla hebrejská „Norra El Norra“, kterou si všichni se zpěvákem Kobim Farhim zazpívali, a bylo úplně jedno, jestli to byli Češi, Syřané, Číňané nebo Rusové. Díky tomuhle večeru se potvrdila slova zpěváka Farhima: „Heavy metal doesn´t do any differences between people“.

 


Zveřejněno: 18. 11. 2016
Přečteno:
3603 x
Autor: Seanínel | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář