DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Undergroundové Brno žije a důkazem toho budiž pravidelné (již víc než pětileté) konání minifestu Metal Swamp, který podporuje nejen domácí undergroundové kapely.

A rok 2005 je dalším, tentokrát obzvlášť ZAJÍMAVÝM pokračováním v této festivalové tradici, a právě proto bych vás chtěl upozornit na akce námi připravované v první polovině tohoto roku.

Jako první je naplánován termín s datem 26.2.2005 v 18:00 hodin. Na své si jistě přijdete především vy, kdo ujíždíte na black, death a doom metalu. A jaká je plánovaná sestava pro tento sobotní večer? Vystoupí polští černokněžníci RAVENDUSK a deathem nasáklý CLIMATE, doomový DEATH SENTENCE a SOLFERNUS se svým nekompromisním black metalem zde budou společně zastupovat metalové Brno. A milovníky gothic/doom/rockové muziky zajisté potěší plzeňský INTERITUS. Naše hlavní město je protentokrát zastoupeno deathovou formací DESPISE.

23.4.2005 opět připadá na sobotu, ale začátek je již v 17:00 hodin. A teď pozor! Podařilo se domluvit norskou blackovou legendu ANCIENT, kterou na jejich tour po zemích českých a slovenských, podporují stále se lepšící ADULTERY ze severu Moravy a slovenští LUNATIC GODS. Černý support pro Brno zajišťují ABSTRACT, ELEDHEL a HEIDEN.

Posledním zásekem před letními festivaly je opět sobota 21.5.2005 se startem 18:00 hodin. Další živoucí legendou, která svou účastí ozdobí tento Swamp, budou symphoblackoví HECATE ENTHRONED z Anglie. Na minitour jim po boku vystoupí opět tuzemské spolky; dusk metalový IMMORTAL TEARS, dark black metalový ELEDHEL a velice nadějná brněnská formace TORMENT, jež brázdí vody rychlého melodického blacku.

Děkuji za pozornost

Raven a Metal Swamp

Informace: http://www.metalswamp.com


Zveřejněno: 13. 02. 2005
Přečteno:
3485 x
Autor: Marquise | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář