Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

Agentura Pragokoncert má skvělé zprávy pro všechny fanoušky jednoho z nejlepších rockových zpěváků světa, legendárního, všestranného hudebníka, ?ex-Deep Purple? a ?ex-Black Sabbath? GLENNA HUGHESE.

V loni měli jeho zlínští fanoušci trochu smůlu, neboť plánovaný koncert Glenna Hughese a Joe Lynn Turnera musel být ze zdravotních důvodů zrušen. Zlínský klub Golem byl takřka vyprodán na Glennův projekt HTP. Rovněž kluby v Plzni a Teplicích byly vyprodány a nadšené odezvy na výkony umělců nebraly konce. Hudebníci však na Zlín myslí, a tak se Glenn Hughes nyní do Zlína chystá v rámci svého Evropského Tour k nové, sólové desce ?Soul Mover?, která vychází již 24. ledna 2005! Kromě Zlína se na jeho vystoupení může těšit také Plzeň, KD Šeříkova. Kdo si myslí, že si potřebuje nyní dvaapadesátiletý zpěvák, baskytarista a skladatel po studiovém úsilí odpočinout se mýlí. Glenn Hughes současně pracuje i na další nové nahrávce s kytaristou Black Sabbath Tonym Iommim a dokonce se jako host podílí na dokončované novince českých Monkey Bussiness, která by měla vyjít v březnu! Na Evropské Turné vyráží Glenn Hughes již v únoru. Odehraje 7 show v Anglii, kde s ním budou spoluúčinkovat také Chad Smith a Dave Navarro (Red Hot Chilli Peppers), poté překročí La Manche a potěší i fanoušky nejstaršího kontinentu i samotné srdce Evropy, Českou Republiku. Hráči ze světové megahvězdné kapely Red Hot Chilli Peppers kolem sólového projektu Glenna Hughese nejsou náhodou. Nejenže natočili s Glennem novou desku, ale účinkují i v jeho nejnovějším videoklipu, který bude brzy nasazen i do hudebních pořadů našich televizí. Speciálním hostem na turné Glenna Hughese bude americká kapela THE LIZARDS, tvořená neméně slavnými a zkušenými muzikanty. Za bicí soupravou sedí Bobby Rondinelli (ex-Rainbow a ex-Black Sabbath) a zpívá Mike Dimeo (Riot).

Glenn Hughes se k nám vrací v celé své jedinečnosti a nabit energií. Neztratil nic ze svého pověstného zapálení pro hudbu.

Přijďte se o tom přesvědčit 10.3.2005 do KD Šeříkova v Plzni a 12.3.2005 do Golem Gambrinus klubu ve Zlíně. Bude zde znít pravověrný hardrock!

zdroj: agentura Pragokoncert, www.pragokoncert.com


Zveřejněno: 18. 01. 2005
Přečteno:
3253 x
Autor: Márty | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář