Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

DEEP THROAT – Until it stops CD 2012, Nice to Eat You / Sevared Records

Stejně tak, jako polykači šavlí, i mnohé ženy, dívky a někteří muži mají šanci si vyzkoušet, jak moc hluboké jejich hrdlo je a kde že je to místo, odkud to dál už opravdu nejde. To, co jim sem tam v krku uvízne, může mít různé délky a většinou se jedná o ztvrdlé části mužského těla. Tímto se bezesporu nechali inspirovat a taky si tmavý chřtán zvolili do svého názvu věční chlíváci a nekoneční úleťáci DEEP THROAT.

Kapela je složená ze samých výlupků, kterým sex, sperma a jiné tělesné tekutiny nejsou vůbec cizí a dokážou se o ně podělit i s ostatními, a to jak na koncertech, tak prostřednictvím jejich dosud jediného CD z roku 2012, které nahráli ve vyhlášeném bzeneckém studiu Shaark. A protože nahrávali v Shaarku, má jejich nahrávka dynamický a plný zvuk, ve kterém je s přehledem slyšet každičký nástroj. Především bzučivá basa a chrastící virbl je přesně to, co se dobře poslouchá.

I když se jejich hudba může jevit jako pěkný prasečák, což by podle zpěvu i odpovídalo, protože o chrochtání a kvičení není vůbec nouze, je vlastně velice rytmická a více než chytlavá. Moc dobře si pamatuju, jak na koncertech fungují jejich taneční vály, i přesto že netrvají déle než kvalitní porno. To, co nám DEEP THROAT předkládají na tomto nosiči, bych zařadil někam tam, odkud na nás útočí například takoví SPASM. Po tomto řádku už je jasné, že tady nejde o nějaké umění, ale o pořádnou porci grindu v jeho nejjednodušší a tím pádem i nejchytlavější podobě. Pánové svou hudbu odhalili až do úplné nahoty stejně tak jako sebe na obalu. Ano, je to tak a pokud se ptáte... tak ano, opravdu je všechno vidět.

Nebudu tady popisovat jednotlivé skladby, protože jsou vlastně všechny skoro stejné, i když při troše dobré vůle se dají od sebe rozeznat. Pravda, někdy člověk neví, jestli už hraje další kousek, nebo je to stále tentýž, ale to se u takto krátkých sekanic může stát.

Pokud si vezmeme na paškál texty, kterým by stejně nešlo rozumět, i kdyby byly v češtině, tak ty se točí přesně kolem toho, čemu tato kapela fandí nejvíce. A to je sexu ve všech jeho běžných, ale především nevšedních podobách. Stačí si níže přečíst názvy skladeb a bude vám jasno.

I když DEEP THROAT nepředvádí nic, co by už dávno v tomto ranku nebylo řečeno, je jejich hudba, stejně tak jako tisíců jiných, chytlavá a zábavná a vím, že na koncertech budou všechny skladby z „Until it stops“ zaručeným tipem pro grindové tanečníky. Proto ti, co „se nebojí ho strčit pěkně hluboko do krku, protože on se nepoblije, je na to přece zvyklý“, tak ti ať klidně vstoupí a nechají se unést nespoutanou a perverzní zábavou až do úplného konce. Protože přesně o tomto tohle CD je. Nic víc, nic míň. Proto jej i podle toho hodnotím a za dobře odvedenou dřevorubeckou práci dávám sedmičku.

Seznam skladeb:
  1. Cunt Resuscitation
  2. Not On My Face
  3. Annihilation (Mortician Cover)
  4. Just Swalow It!
  5. Squirting Schoolgirls Armageddon
  6. Throat-stuck
  7. Until It Stops
  8. Complete Rectal Prolapse (Regurgitate Cover)
  9. Anal - Oral Dressage
  10. Bubble Cum
  11. Throat Devastation
  12. Cum-fired Eye
  13. Fat Faggot Fisted
  14. (Outro)

Čas: 20:15

Sestava:
  • Habosh – zpěv
  • Stihlda – kytara
  • Najmisch – basová kytara
  • Mincer – bicí

http://bandzone.cz/deepthroat


Zveřejněno: 19. 11. 2013
Přečteno:
3713 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Luma | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář