Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

3. Října 2013, Praha – Modrá Vopice

Old school death metalové turné TERROR OVER EUROPE, kterému vládnou smrtí nasáklí ESCARNIUM a INCARCERATION se zastaví 3.10.2013 v pražské Modré Vopici.
 
 V Brazílii byla vždy výborná death metalová scéna a obecně by se dalo říct, že byly vždy v Jižní Americe skvělé kapely v tomhle stylu. Death metal drtící kapela ESCARNIUM ze špinavých ulic Brazilského Salvadoru je jednou z nich a po roce a půl se vrací do Prahy!  Poctivě nasypaný oldschool se stylově opírá o staré desky mocných Grave a Vomitory s brazilským agresivním nasazením. Escarnium přijíždí do Evropy podpořit aktuální desku Excruciating Existence a split s Incarcertion s kterými na tomto tour sdílí stage.
 Brazilsko-německá kapela INCARCERATION má na svém kontě pouze 2 nahrávky. Výše zmíněný split a EP Sacrifice, které vyšlo u F.D.A. Rekotz, kteří chrlí tituly na nové vlně oldschool death metalu. I u této nathrashované death metalové kapely jsou patrné vzory ve Skandinávii, protože tentokrát se drtí ve stylu starých Nihilist nebo Repugnant a fanoušek těchto kapel by měl být spokojen.
Terror Over Europe Tour je doplněno dvěmi domácími kapely, které hrají 100% ve Švédském stylu. Jako první se představí Slavonická jednotka MARCH OF THE HORDES, kteří odstartují večer nekompromisním, místy nacrustovaným metalem po vzoru slavných Entombed. Poslední novinkou u MOTH je vydaný split s Tommorows Hell u Phobia records.
Celý večer uzavře Pardubická smečka BRUTALLY DECEASED. Kapela, které v srpnu vyšel split se Švédskými Interment zahraje po dlouhé době klubovou show v Praze. Tento koncert bude speciální i v tom, že BD poprvé zahrají 5 skladeb z připravované desky, která vyjde v průběhu tohoto podzimu u Doomentia records.Pro fanoušky old school death metalu naprostá povinnost!

Zveřejněno: 25. 09. 2013
Přečteno:
3200 x
Autor: Asphyx | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

25. 09. 2013 09:47 napsal/a Asphyx
doplnění
ještě malé doplnění o akci na sítích: http://bandzone.cz/akce/317275 https://www.facebook.com/events/207704689384665/ myslím, že by to mohl být hezky strávený romantický večer:))