Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

25.5.2012, Praha - Lucky Lucky

Zajímavá sestava se sejde 25. 5. 2012 v pražském klubu Lucky Lucky. Hokejový duel Česko – Slovensko pro nás nedopadl příliš dobře, přesto se můžete těšit na spolukoncert skupin z těchto zemí. A kdo nás tedy poctí svou tvrdou kvalitní muzikou?

HEJTMAN je pražská banda, hrající tvrdší verzi rock´n´rollu. Vznik se datuje k roku 2007 na troskách kapel SCHWABACH - KMÍN a YGRAEN. Po nesmělém otrkávání přichází nahrání několika skladeb a první koncerty. Ty se setkávají s úspěchem, rozhodnou se proto pokračovat. V současné době už mají za sebou cd  Rock´n´Roll Freaks (2010) a aktuální Devils Music. Slaví své páté výročí, proto od nich celý rok můžeme očekávat veselý večírek.

ČAD snad ani není potřeba představovat. Tito slovenští muzikanti se na hudební scéně pohybují již 18 let a za tu dobu stačili vydat celou řadu desek. Nahráli EP s Ahumado Granujo či Unholy Grave. Postupem času se přesunuli z grindcorových vod do thrash metalových. Ani tento styl však do puntíku nedodržují a pohybují se i v jiných stylech. Rychlý a úderný metal v jejich podání má skutečně koule a rozdrtí vše, co mu přijde do cesty. Na baskytaru hraje sympatická slečna Basia Noiseovna a v nedávné době hráli i v televizi i rádiu. Jejich poslední album Ťažký kov je opravdu výborné, proto stojí za to vidět je i naživo.

MALIGNANT TUMOUR je ostravská mlátička, která je v Čechách hodně populární. Hrají již od roku 1991 a jejich crust´n´roll je skutečně vražedný. Poslední desku Earthshaker nahrávají s pomocí producenta Andyho Classena a získávají za něj cenu Anděl či druhé místo v Břitvě. Odehráli spousty koncertů po celé Evropě i Americe. Mezi zajímavosti jistě patří i to, že vystoupí jako předkapela slavné thrash metalové legendy Slayer. Ty sice na tomto koncertu neuvidíme, přesto nezůstávejte v tento den doma.

Akci pořádá externí promotér klubu Lucky Lucky. Vstupné je velice slušných 130 Kč.

Zveřejněno: 20. 05. 2012
Přečteno:
3347 x
Autor: Louluk | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář