F.O.B. - Outside The Palace Walls

23.05.2012, Praha – Chapeau Rouge

Newyorkští hardcoristé THIS IS HELL a žánrově spříznění Angličané FEED THE RHINO zavítají 23. května do pražského klubu Chapeau Rouge, aby zde zahráli u příležitosti své evropské šňůry. Vstupenky na tuto událost budou k dostání pouze na místě v den koncertu a to za cenu 299,- Kč.

THIS IS HELL jsou rodáky z NY, což znamená, že již od svých začátků, datujících se do roku 2004, jsou zdravě „nakaženi“ místním hardcorovou scénou. Pokud lze o nich něco z jistotou říci, tak asi to, že se jedná o nesmírně aktivní kapelu a to jak z pohledu častého koncertování, tak také vydávání řadových desek. Momentálně mají na kontě již čtyři, stejně jako vydaných EP. Díky svému zapálení pro hudbu si brzy našli slušnou odezvu mezi fanoušky a to nejenom za oceánem, ale také v Evropě. Jejich nastávající koncert by si tak neměli nechat ujít především vyznavači starého dobrého hardcore/punku made in NY.

Společně s THIS IS HELL na turné uvidíme britskou kapelou FEED THE RHINO, která se brzy po vydání své prvotiny „Mr Redeye“ zařadila mezi objevy místní hardcore/rockové scény. Na aktuálním turné se pokusí výrazně upoutat také na fanoušky starém kontinentu.

Související odkazy:
www.myspace.com/thisishell
www.myspace.com/feedtherhinomusic
www.chapeaurouge.cz
www.obscure.cz


Zveřejněno: 11. 05. 2012
Přečteno:
3410 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář