Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

26. dubna 2012, Brno – Favál

Američtí hardcoristé TERROR vystoupí v rámci dubnového „Your Enemies Are Mine Tour“ také v brněnském klubu Favál. Koncert se uskuteční 26.4. a po boku TERROR se představí další americké kapely, konkrétně DEATH BEFORE DISHONOR a TAKE OFFENSE.
Vstupenky na brněnský koncert jsou k dostání ve všech běžných předprodejích, bližší informace na www.obscure.cz.

Americká formace TERROR vznikla v roce 2002 v Los Angeles a od samého počátku na sebe strhla pozornost svou hudbou, která je dokonalou směsicí old school hardcoru, thrashe a punku. TERROR jsou známí tím, že sveřepě odmítají jakékoliv hudební módní vlivy a s neústupností sobě vlastní si jedou svojí cestou, aniž by se museli ohlížet napravo nebo nalevo. Paradoxně i přes jasnou stylovou vymezenost, kam nepatří žádné trendové parádičky, jsou TERROR kapelou, která se těší masové přízni mladého publika, jež ji společně s HATEBREED uznává jako leadera moderní hardcorové scény. Nahrávky „ One With The Underdogs ” (2004), “Lowest Of The Low ” (2005) a “Rhythm Amongst The Chaos ” (2007) vykopli kapelu do popředí zájmu zámořské a později i evropské scény a popularitu si poctivě budovali také svými živými vystoupeními, která jsou nadupaná stagedivingem, circle pity a podobnými radovánkami. Bez přehánění lze tvrdit, že na svých koncertech dokáží, jako jedni z mála, navrátit mezi fanoušky původní srdečnou atmosféru hardcorových koncertů, která jakoby už z koncertních sálů pomalu vyprchávala. TERROR tak v kladném smyslu navazují na práci svých uznávaných a vzývaných kolegů jako jsou CRO-MAGS nebo AGNOSTIC FRONT a pokračují tak v tvorbě tradiční hardcorové linie.
Kapela momentálně pracuje na nástupci dosud posledního alba „Keepers of the Faith“ z roku 2010.

Jako support se na celém turné představí bostonská hardcore formace DEATH BEFORE DISHONOR společně s jejich crossover/thrash metal hrajícími krajany TAKE OFFENSE.

Související odkazy:
www.myspace.com/terror
www.myspace.com/deathbeforedishonorbhc
www.myspace.com/takeoffense
www.obscure.cz
www.faval.cz
http://gnwp.cz/


Zveřejněno: 13. 04. 2012
Přečteno:
3290 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář